marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Galerie foto! 8 actori care arata identic in toate posterele!

Fiecare om are figura sa speciala atunci cand vine vorba de fotografii. Iata 8 actori care au aceeasi expresie, indiferent de posterul in care apar.

Galerie foto! 8 actori care arata identic in toate posterele!

8. Eddie Murphy isi ridica sprancenele

Prima data a aparut in posterul “Beverly Hills Cop”. Murphy are un fel anume de a-si ridica o spranceana care parca te indeamna sa afli despre ce e vorba. A aparut apoi posterul pentru filmul “The Golden Child” cu aceeasi mimica.

Mai nou parca ridica spranceana intrebandu-se oare ce se petrece cu cariera sa  pentru ca se pare ca are o atractie spre filmele proaste.

Nu renunta la expresie nici cand vine vorba de "Dr. Doolittle 2"

7. Jean-Claude Van Damme si bratul drept

Uneori nu e suficient doar sa ai un corp formidabil, ci trebuie sa transmiti si niste emotie. Probabil ca Van Damme are senzatia ca modalitatea de a pune punctul pe i este bratul sau drept pe care-l incordeaza, desi jura ca e natural.

Se poate observa si evolutia carierei actorului dupa cum este incadrat in poster, de pilda, in acest poster art directorul a omis sa arate valoarea actorului, chiar daca actorul s-a straduit.

Designerul de la “Black Eagle” i-a acoperit bratul cu un Asiatic micut, a avut un tupeu nemasurat, se pare, pentru ca Van Damme chiar incerca sa arate o miscare de lupta.

Dar in perioada sa de inflorire postere sale aratau ca unele propagandiste din perioada fascista condusa de pachetul de muschi JCVD.

Ca sa-l mai potoleasca i-au dat sa tina un pistol si l-au fotografiat pe nepregatite, dupa cum se observa in posterul hilar “Double Team”.

Cand s-a aflat ca joaca in dublu rol fanii au asteptat sa vada cealalta parte a actorului sau macar bratul stang, dar n-a fost sa fie.

In cele din urma, cand Van Damme nu a mai fost un nume, n-a mai avut cum sa spuna ce brat sa ridice in poster, asa ca odata cu filmul “The Hard Corps” oamenii au putut sa vada marele secret al actorului: mana stanga.

6. Pumnul sau talpa lui Jackie Chan sunt mai mari decat capul

Actorul Jackie Chan iubeste fotografiile in care impresioneaza cu un pumn de doua ori mai mare decat capul sau, chiar daca trece cu el printr-o hartie sau printr-o banda adeziva.

Nu conteaza daca ajunge in universul majoretelor masculine in secolul XIX sau daca este alaturi de Jennifer Love Hewitt (care da, e imbracata la fel ca-n toate filmele) el trebuie sa arate ce poate. In posterul acesta i-au scos in fata piciorul pentru a se observa diferenta de dimensiune intre cap si talpa.

5. Denzel Washington evita privirea

Denzel nu se uita niciodata in obiectiv poate pentru ca stie ca poate sa "orbeasca spectatorii". In filmul “Remember the Titans” a zguduit pamantul cu drama sa, iar in “The Hurricane” priveste in pamant la miile de femei care intra in travaliu.

Pentru filmul “Training Day” inca era in cautarea unui punct in care sa priveasca si dupa ce a luat Oscarul cu rolul acesta ceilalti designeri au inceput sa scoata postere pe banda rulanta cu aceeasi privire.

Uneori pare ca vrea sa intrebe ceva… orice. Dar de obicei este nervos si n-are de gand sa stea si sa astepte ce urmeaza sa se intample in film. Poate e vreo regula ascunsa in construirea unui poster care spune ca demnitatea trebuie expusa privind in partea stanga a imaginii.



4. Will Smith pastreaza contactul vizual

Will Smith si milioanele de dolari pe care le incaseaza cu filmele sale ajunse in box office demonstreaza ca o privire patrunzatoare merge direct la suflet.

Inainte de privirea grava Smith a avut o privire de bleg care parca transmitea: “Fiti fara grija domnule, fiica dvs e in siguranta cu mine”.

3. Jet Li poarta o singura pereche de ochelari

Da, are aceeasi expresie faciala indiferent de filmul in care joaca si da, in toate joaca la fel, dar omul clar nu a venit sa zambeasca sau sa faca glume.

Nu e o problema ca apare mereu cu ochelari de soare la ochi, dar este aceeasi pereche.

2. Bruce Willis isi ascunde jumatate de fata



Apoi din 2002 pana in 2003 a fost o perioada scurta in care a devenit soldatul pregatit sa te apere oricand ai nevoie. 

Apoi a gasit unghiul perfect in care sa-si tina capul chel spre umarul stang pentru o expresie pe masura. I-a placut atat de tare incat a folosit-o in fiecare poster al filmului “Hostage”. Si apoi pentru posterele urmatoarelor doua filme.

Cand art directorii de la urmatoarele filme au incercat sa-l fotografieze stand drept se pare ca a reusit totusi sa convinga pe cineva sa-l incline spre stanga.

1. Tom Cruise isi arata doar partea dreapta a fetei

Se pare ca singurul profil cu care poate sa vanda este cel drept.


Sursa: cracked.com/


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies