marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Dark Knight Rises, imagini de la premiera europeana a celui mai asteptat film al anului: Marion Cotillard a atras toate privirile

Miercuri seara, Christian Bale, Tom Hardy, Anne Hathaway, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard si Morgan Freeman au defilat pe covorul rosu din Londra unde a avut  loc premiera europeana a mega productiei care pune capat trilogiei lui Batman -  The Dark Knight Rises

The Dark Knight Rises, imagini de la premiera europeana a celui mai asteptat film al anului: Marion Cotillard a atras toate privirile


Galerie foto: imagini cu actorii din Dark Knight Rises pe covorul rosu!


Warner Bros Pictures si Legendary Pictures prezinta Dark Knight Rises/ Cavalerul Negru: Legenda Renaste, finalul epic al trilogiei semnate de Christopher Nolan.

 

Au trecut 8 ani de cand Batman a disparut in noapte, transformandu-se din acel moment din erou in fugar. Asumandu-si vina pentru moartea procurorului Harvey Dent, Cavalerul Negru a sacrificat totul pentru ceea ce el si Comisarul Gordon sperau ca e o cauza mai buna. Pentru un timp, minciuna a prins, criminalitatea orasului Gotham fiind zdrobita sub greutatea Actului Dent impotriva infractionalitatii.

Dar totul se va schimba o data cu sosirea unui hot ingenios cu scopuri misterioase. Dar cu mult mai periculoasa se dovedeste a fi aparitia lui Bane, un terorist mascat al carui crud plan pentru Gotham il determina pe Batman sa iasa din exilul auto-impus. Dar chiar si atunci cand isi pune pelerina si masca, e posibil ca Batman sa nu se poata masura cu Bane.


In fruntea unei distributii alcatuite din staruri internationale se afla castigatorul Premiului Oscar, Christian Bale (The Fighter) care isi reia rolul dublu Bruce Wayne/ Batman. Distributia filmului ii mai include pe: Anne Hathaway, in interpretarea personajului Selina Kyle; Tom Hardy in rolul lui Bane; castigatoarea Premiului Oscar, Marion Cotillard (La vie en rose), in rolul Mirandei Tate si pe Joseph Gordon-Levitt, in interpretarea lui John Blake.


Revenind la rolurile principale, castigatorul Premiului Oscar, Michael Caine ( The Cider House Rules) il interpreteaza pe Alfred, Gary Oldman este comisarul Gordon, iar castigatorul Premiului Oscar, Morgan Freeman (Million Dollar Baby), reia rolul lui Lucius Fox.


 

Scenariul este semnat de Christopher Nolan si Johathan Nolan, dupa o poveste de Christopher Nolan si David S. Goyer. Filmul este produs de Emma Thomas, Christopher Nolan si Charles Roven, care au mai facut echipa si in trecut, pentru Batman Begins si pentru blockbusterul care a spulberat recorduri The Dark Knight. Producatori executivi sunt Benjamin Melniker, Michael E. Uslan, Kevin De La Noy si Thomas Tull, avandu-l co-producator pe Jordan Goldberg. Filmul are la baza personaje publicate in benzile desenate lansate de DC Comics. Personajul Batman a fost realizat de Bob Kane.


In spatele scenei, Cavalerul Negru: Legenda Renaste reuneste echipa formata de regizor de-a lungul timpului cu multi dintre cei mai de seama colaboratori ai sai, toti dintre ei colaborand in trecut la realizarea filmului The Dark Knight. Echipa creativa a filmului il include pe directorul de imagine Wally Pfister, care de curand a castigat un Premiu Oscar pentru Inception, o productie semnata tot de Christopher Nolan.


Scenografia filmului este realizata de Nathan Crowley, montajul de Lee Smith, iar castigatoarea Premiului Oscar, Lindy Hemming (Topsy Turvey), este responsabila de realizarea costumelor. In plus, Paul Franklin si Chris Corbould, ambii castigatori ai Premiului Oscar pentru efectele speciale din Inception au supervizat efectele vizuale si respectiv pe cele speciale. Muzica ii apartine castigatorului Premiului Oscar, Hans Zimmer (The Lion King).


Pentru realizarea filmului, Christopher Nolan utilizeaza camerele IMAX chiar mai mult decat a facut-o pentru The Dark Knight, care a intrat in istorie drept primul proiect cinematografic de amploare care a fost filmat partial utilizand camere IMAX.



Sursa foto: Getty
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies