marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Va fi cel mai sexy film din 2017. Scenele incendiare in care eroii Christian Grey si Anastasia Steele din al doilea trailer pentru Fifty Shades Darker

Cu 3 luni inainte de lansarea in cinematografe, fanii au ocazia sa vada al doilea trailer pentru Fifty Shades Darker, al doilea film din seria "Fifty Shades of Grey". Jamie Dornan si Dakota Johnson apar in ipostaze sexy, dar filmul se anunta a fi mult mai intens, cu elemente de thriller.
Va fi cel mai sexy film din 2017. Scenele incendiare in care eroii Christian Grey si Anastasia Steele din al doilea trailer pentru Fifty Shades Darker

"Darker" prezinta povestea Anastasiei care, la insistentele lui Christian, accepta sa se impace cu acesta. In incercarea de a-si recladi relatia cu barbatul iubit, Anastasia este prinsa intr-un vartej de intrigi si intamplari care o pun in final in fata celei mai importante decizii care are sa-i schimbe viata.



Dupa despartirea de Christian, Anastasia incepe sa lucreze la SIP (Seattle Independent Publishing), unde il are ca sef pe Jack Hyde (Eric Johnson), care nu este cine pare a fi. Ana se simte inconfortabil in prezenta lui, deoarece devine mult prea familiar fata de ea. Intre timp, aceasta se impaca cu Christian, nestiind ca el a cumparat SIP pentru a o putea tine aproape. Christian devine gelos pe Jack si cauta motive sa il concedieze. Cand Jack o santajeaza pe Ana in legatura cu schimbul de e-mail-uri dintre ea si Christian si ii face propuneri indecente, Ana il loveste si fuge din cladirea SIP, unde se intalneste cu Christian. Jack este concediat, lucru ce il determina sa isi arate adevarata fata si care dezvaluie trecutul comun pe care il are cu Christian Grey.

In scena intra Leila Williams (Bella Heathcote) si Elena Lincoln (Kim Basinger), foste partenere BDSM ale lui Christian care cauta sa revina in viata lui si sa o inlature pe Anastasia din peisaj.

Filmul va fi lansat de Ziua Indragostitilor, pe 14 februarie 2017.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies