marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Va juca Dwayne Johnson in Superman vs Batman? Ce surpriza le pregateste The Rock fanilor sai

Dupa anuntul colaborarii dintre Vin Diesel si cei de la Marvel, Dwayne Johnson este pe cale sa ajunga la un acord cu cei de la Warner Bros pentru un proiect grandios.

Va juca Dwayne Johnson in Superman vs Batman? Ce surpriza le pregateste The Rock fanilor sai

Starul francizei Fast and Furious s-a intalnit cu producatorii de la Warner Bros, actorul dezvaluindu-le fanilor ca urmeaza sa realizeze un proiect impresionant pentru anul care de-abia a inceput.

 

"Tocmai ce m-am intalnit cu cei de la Warner Bros, cu gandul la DCComics2014. Vom colabora si vom crea un super personaj negativ", a fost mesajul pe care l-a postat The Rock pe contul personal de Twitter. 



 

Dupa postarea acestui mesaj, presa de specialitate din Statele Unite a facut mai multe speculatii cu privire la posibilul personaj pe care ar urma sa-l interpreteze Dwayne Johnson. Pe de o parte, s-a scris ca actorul ar putea aparea in continuarea filmului Lobo sau ar putea reinvia controversata productie Shazam, iar pe de alta parte, pornind de la tricoul pe care l-a purtat The Rock la intalnire, s-a luat in calcul posibilitatea ca discutia sa fi avut legatura cu un rol in Batman vs Superman. 

 

Dwayne Johnson a ocupat primul loc in topul Forbes al actorilor care au generat cele mai mari incasari in 2013. In aceasta perioada, The Rock lucreaza la mai multe proiecte, el filmand pentru Hercules: The Thracian Wars si pentru Fast and Furious 7.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies