marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dwayne Johnson filmeaza non-stop: vezi imagini noi cu el din Hercules: The Thracian Wars si Fast and Furious 7

Dwayne Johnson a postat o nou imagine pentru Hercules: The Thracian Wars. Daca pana acum imaginile se concentrau pe muschii sai masivi, acum fanii au ocazia sa vada ii fata si cum s-a schimbat pentru acest rol.

Dwayne Johnson filmeaza non-stop: vezi imagini noi cu el din Hercules: The Thracian Wars si Fast and Furious 7


Dwayne Johnson
este transformat total pentru rolul semizeului Hercule in nou sau film. Cu barba si o blana de lup in cap, Johnson arata impunator intr-o noua imagine pe care a postat-o chiar pe contul sau de Twitter. In mesajul sau, actorul a anuntat ca a incheiat filmarile la Hercules si trece deja pe platourile de la noul film din seria Fast and Furious, de unde a postat o noua fotografie.

 

Noul film va urmari povestea din romanul de benzi desenate Hercules: The Thracian Wars, creat de Steven Moore si Admira Wijaya. Regizorul Brett Ratner va avea la dispozitie un scenariu scris de Ryan Condal.
 

 

 

 

 

Cand regele Traciei ii cere lui Hercule si tovarasilor lui sa-i antreneze armata pentru a deveni cat mai puternica, acesta nu poate rezista in fata ideii de sange si razboi. Insa luptele il determina sa constientizeze ca este departe de eroul care a fost candva.

 

 

Povestea respecta cam tot ce stim despre indragitul semi-zeu: Hercule fiul puternicului Zeus, nu a avut parte decat de suferinta intreaga sa viata, simtind furia mamei sale vitrege Zeita Hera mai tot timpul, iar dupa cele douasprezece munci grele si pierderea familiei, semizeul obosit si scarbit de aceasta viata, intoarce spatele zeilor si isi gaseste consolare doar in lupte si provocari sangeroase.


Hercules: The Thracian Wars se va lansa in SUA pe 25 iunie 2014. Din distributie mai fac parte Rufus Sewell, Ian McShane si Joseph Fiennes.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies