marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Veste trista pentru fanii lui Jack Sparrow: Piratii din Caraibe 5 nu a primit inca aprobarea producatorilor si ar putea fi complet abandonat

Dupa ce la sfarsitul anului s-a anuntat ca filmul este amanat pentru 2016, acum au aparut speculatii potrivit carora Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales ar putea ramane doar la nivel de plan.

Veste trista pentru fanii lui Jack Sparrow: Piratii din Caraibe 5 nu a primit inca aprobarea producatorilor si ar putea fi complet abandonat


Desi a fost prezentata o parte a povestii, cei doi regizori, dar si titlul filmului, cea de-a cincea parte a francizei se confrunta cu o problema destul de mare, producatorii neprimind inca unde verde pentru a incepe filmarile. Prezent la o intrunire din Portland (Oregano), purtatorul de cuvant al studio-ului Disney a declarat ca exista anumite problemele cu productiile Star Wars, Pirates Of The Caribbean si sequel-urile de la Pixar.

 

 


"Partea a cincea a francizei Pirates of the Caribbean nu a primit unda verde", a declarat Bob Iger, conform Cinema Blend. In toamna anului trecut, Jerry Bruckheimer a anuntat ca Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales va fi lansat abia in 2016, explicand ca au existat niste probleme legate de scenariu.

 

 

 

 

"Avem deja o schita a scenariului pe care toti o adora dar acesta nu este inca terminat. Totul conteaza. Se vrea un scenariu care sa convina tuturor si care sa se incadreze si in costuri; asemenea proiecte putand ajunge si la un total de 300 milioane de $ in trecut. Sa realizezi un scenariu genial este intotdeauna dificil”, a declarat Bruckheimer.


La sfarsitul anului, a fost confirmata stirea potrivit careia Keith Richards va reveni in rolul lui Captain Teague, starul formatiei The Rolling Stones fiind prezent si in Pirates of the Caribbean: At World's End si in Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides.


In cea de-a cincea parte a francizei, Jack si echipa sa pleaca in cautarea Tridentului, despre care Captain Teague are informatii importante. De aceasta data, personajul negativ va fi Captain Brand, o fantoma care vrea la randul ei Tridentul pentru a-si lua revansa in fata lui Jack despre care crede ca l-a transformat pe fratele lui in pirat, lucru care i-a adus moartea.

 

 


Primele patru filme din franciza "Piratii din Caraibe" au generat impreuna incasari de 3,72 miliarde de dolari pe plan mondial.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies