marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vestea care i-a intristat pe fanii lui Charlie Sheen: actorul a anuntat ca se retrage dupa Anger Management, serialul care ii incheie glorios cariera

Charlie Sheen se pregateste sa iasa triumfator din lumea filmului. Actorul a anuntat ca se va retrage dupa ce incheie noul sau proiect, sitcomul Anger Management, care urmeaza sa fie lansat in SUA pe 28 iunie.

Vestea care i-a intristat pe fanii lui Charlie Sheen: actorul a anuntat ca se retrage dupa Anger Management, serialul care ii incheie glorios cariera


GALERIE FOTO 10 imagini inedite din viata lui Charlie Sheen



Milioane de fani asteapta cu sufletul la gura sa vada noul serial al lui Charlie Sheen. Primele reactii ale criticilor au fost mai mult decat favorabile, cei de la Hollywood Reporter numind Anger Management chiar mai bun decat actualul Two and a Half Men.


Charlie Sheen a dezvaluit intr-un interviu acordat celor de la The New York Times ca dupa ce incheie serialul Anger Management acesta se retrage din peisajul cinematografic. Se pare ca motivul este unul personal, acesta dorindu-si sa aiba mai multa grija de cei cinci copii ai sai.

 

"Atunci cand voi termina eu cu industria, entertainmentul va insemna doar fotbal, jocuri si parcuri de distractii. Asa ca atunci cand se va termina serialul si eu voi incheia. Aceasta va fi iesirea mea grandioasa" a spus actorul de 46 de ani.

"Fac meseria asta de 30 de ani, dar mai exista si altceva in viata pe langa actorie. Sunt recunoscator, mi-am implinit visul vietii prin televiziune. Dar la un moment dat, te oboseste sa intri in pielea altcuiva, sa spui replicile altuia si sa lucrezi in locul altui om." a mai spus Sheen.



Cele mai bune 13 sfaturi ale lui Charlie Sheen despre femei si sex

 


Sheen, care a fost dat afara anul trecut din serialul Doi barbati si jumatate dupa un scandal monstru cu producatorii, recunoaste ca e mai mult decat norocos."Sunt constient de sansele pe care le-am primit. De obicei, in viata dai marea lovitura o singura data. " The New York Times a numit Two and a Half Men in 2011 cel mai de succes serial de comedie din ultimul deceniu.

 


Fanii starului, care a fost cel mai bine platiti actor din istoria televiziunii pe perioada aparitiei sale in show-ul Two and a Half Men - primea 2 milioane de dolari pe episod- se pot bucura de un Charlie Sheen in forma maxima in noul lui serial.

 

Charlie Sheen in 2012, la MTV Movie Awards

Anger Management va fi difuzat pe 28 iunie in SUA, pe postul FX. Ironic sau nu Charlie Sheen aproape ca se va juca pe sine si in noul serial. Sheen va juca rolul lui Charlie un fost jucator profesionist de baseball cu probleme de stapanire a nervilor care ajunge, culmea, psihiatru. Insa metodele terapeutice folosite de el nu sunt deloc unele clasice, iar de multe ori nu iti mai dai seama cine este pacientul si cine psihiatru.

 

 

Din serial  nu vor lipsi nici prezente feminine de prima mana. Selma Blair, 39 de ani ( Cruel Intentions, Legally Blonde, The Sweetest Thing, Hellboy, The Fog, Purple Violets) va fi terapeutul lui Charlie Sheen si femeia de care acesta este indragostit, in timp ce Shawnee Smith, 41 de ani, cunoscuta pentru franciza Saw va fi fosta nevasta a lui Charlie Sheen.

 

Luna aceasta, Sheen se afla pe coperta revistei Rolling Stone, unde a oferit un interiviu inedit. Sheen a mai spus ca a incercat sa isi construiasca singur revenirea, cu serialul Anger Management: "Eram blocat in orasul asta si nu primeam nici o oferta. Asa ca m-am straduit sa vin cu un format prin care sa ma relansez, sa le demonstrez ca nu sunt terminat, doar pentru ca spun ei".

 

Charlie Sheen in noul sau serial, Anger Management


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies