marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vestea care va supara 80 de milioane de fani: Dr. House se termina dupa 8 sezoane

Postul de televiziune Fox si producatorii David Shore, Katie Jacobs si Hugh Laurie au anunta ca serialul  Dr. House se va incheia in acest an dupa 8 sezoane in care a ajuns unul dintre cele mai iubite showuri TV in SUA.

Vestea care va supara 80 de milioane de fani: Dr. House se termina dupa 8 sezoane

articole relationate

Cele mai SOCANTE morti in serialele TV

Cele mai SOCANTE morti in serialele TV

Serialul "House M.D." a fost lansat in America in toamna lui 2004 si, pana in prezent, a obtinut 22 premii si peste 30 nominalizari, dintre care cele mai importante sunt cele doua Globuri de Aur castigate de Hugh Laurie in 2006 si 2007, dar si cele 5 premii Emmy castigate de serial. Difuzat in peste 70 de tari, serialul a fost cel mai urmarit program TV in 2008 iar in 2009 a fost numit de The Examiner cel mai urmarit serial TV din lume.

 


Filmarile vor fi finalizate in aprilie, ultimul episod avand numarul 177. Destul de impresionant, iar dupa cum spun producatorii, un numar cu 175 mai mare decat se asteptau in 2004, scrie huffingtonpost.com



"Dupa deliberari indelungate, producatorii serialului «Dr. House» au decis ca acest sezon al show-ului, cel de-al optulea, sa fie si ultimul", au anuntat producatorii executivi David Shore, Katie Jacobs si Hugh Laurie intr-o declaratie comuna.


Ei au spus ca decizia de a pune capat acestui serial a fost una dureroasa si ca si l-au imaginat intotdeauna pe "House ca pe un personaj enigmatic - el nu ar fi niciodata ultimul care pleaca de la petrecere. Este mult mai bine sa dispari inainte sa se opreasca muzica, atat cat mai persista in aer anumite promisiuni si un anumit mister".

Serialul "Dr. House" a fost desemnat cel mai popular program difuzat in perioada actuala de un post de televiziune, deoarece a reusit sa atraga in fata micilor ecrane 81,8 milioane de telespectatori din 66 de tari, depasind performanta reusita de serialul "CSI: Miami", care se bucura de o audienta de 73,8 milioane de telespectatori, a stabilit guinnessworldrecords.com anul trecut.



Astfel, actorul britanic Hugh Laurie, interpretul personajului principal din serialul "Dr. House", care este platit cu 400.000 de dolari pe episod, a devenit actorul de televiziune care atrage cel mai mare numar de telespectatori in fata micilor ecrane, intr-un serial care este inca difuzat in perioada actuala.


In ciuda popularitatii extraordinare de care se bucura acest serial TV, Hugh Laurie nu a reusit deocamdata sa doboare recordul detinut de David Hasselhoff, care a ramas in continuare cel mai urmarit actor de televiziune din toate timpurile. Serialul "Baywatch", care l-a facut celebru pe David Hasselhoff, nu mai este insa difuzat in prezent.


In urma succesului acestui serial, care este inclus in mod constant in randul celor zece productii cu cele mai mari audiente in Statele Unite, Hugh Laurie a ajuns sa fie considerat unul dintre cei mai sexy barbati din lumea showbiz-ului.


Actorul, in varsta de 52 de ani, s-a plans in repetate randuri ca merge  cu dificultate, dupa ce a simulat atata timp schiopatatul doctorului Gregory House, care  foloseste in serial un baston pentru a se deplasa.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies