marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai SOCANTE morti in serialele TV

Te-au lasat cu gura deschisa si te-au facut sa te revolti impotriva scenaristilor - mortile multor personaje din serialele TV au intrat in istorie la fel ca seriile din care au facut parte. Cei de laEntertainment Weekly  au facut un clasament cu mortile care au impresionat cel mai mult la TV in seriale. Ce personaj crezi ca TREBUIA inclus in top?

Cele mai SOCANTE morti in serialele TV

8. Dr. Lucy Knight, ER

Inainte de Anatomia lui Grey, Spitalul de Urgenta facea legea printre serialele cu doctori iar moartea lui Dr. Lucy, injughiata de un psihopat a intrat in memoria fanilor serialului ca una din cele mai socante morti din serie si sa fim seriosi au fost destule morti in cele 15 sezoane.

7. Rita, Dexter (2009)


A fost crud. Dar extraordinar! Trinity (John Lithgow) a murit. Rita si copiii au fost trimisi in vacanta. Dupa ce a flirtat cu pericolul de mai multe ori in sezonul 4, Dexter vine acasa, unde este in siguranta. Dar, in ultimele momente din sezonul final Dexter realizeaza ca Rita n-a apucat sa plece niciodata de acasa, ci ca a sangerat in cada pana a murit, ucisa de criminalul in serie, Trinity. Ce-i drept, pe parcursul serialului fanii s-au obisnuit sa-si ia adio de la diverse personaje, dar e socant sa vezi cum moare o persoana atat de apropiata de Dexter.

6.  Adriana la Cerva, The Sopranos (2004)

Castigator a cinci Globuri de Aur, The Sopranos intra si el in topul celor mai socante morti de la TV. Dupa ce i-a recunoscut logodnicului, Christopher, ca este informator FBI, Adriana a crezut ca poate sa-si intemeieze o familie sub protectia martorilor, dar cand Silvio a mers cu ea in padure si-a dat seama ca este doar o iluzie. Moartea sa a fost brutala.



5. Joyce Summers, Buffy the Vampire Slayer (2001)

Buffy a intalnit moartea de multe ori si i-a facut fata, dar cand mama sa a murit din cauza unui anevrism cerebral, lucrurile au devenit serioase. Fiecare personaj reactioneaza uman si realist la moartea lui Joyce, Buffy vomita pe podea, Dawn lesina si Willow intra in panica deoarece nu stie ce sa poarte la spital. Muzica si umorul, speficice serialului, lipsesc intr-un mod conspirativ, pentru a sublinia impactul mortii in universul real al personajului.

4. Susan Biddle Ross, Seinfeld (1996)

Cine ar fi crezut ca gasirea unei sotii pentru George nu e cel mai socant moment din serial? Nu, "onoarea" merge la moarte asa-zisei logodnice, in sezonul sapte. Ross moare din cauza intoxicatiei cu lipici, deoarece a lins prea multe plicuri in care trebuia sa trimita invitatiile pentru nunta. Pentru un show despre "nimic", acest lucru a insemnat ceva.



3. Lawrence Kutner, House (2009)

Sinuciderea lui Kutner a zduduit din temelii spitalul  Princeton-Plainsboro si nu numai. Fanii au ramas socati si nici Doctor House nu a primit prea bine vestea. Disparitia neasteptata din serial a ramas intiparita in amintirile noastre.

Scena aici.

2. John Locke, Lost (2009)

Credinta lui Locke in insula, parea esentiala in echilibrul serialului. Deci cum a reusit maleficul Ben Linus sa-l omoare prin strangulare? Si poate totusi, n-a murit... se mai intampla si miracole.


1. Henry Blake, M*A*S*H

Colonelul interpretat de McLean Stevenson a fost probabil cel mai iubit si regretat personaj din MASH. Moartea personajului la sfarsitul seriei a 3-a a dezamagit multi fani, iar asta s-a vazut si in audiente. Vestea mortii sale in serialul considerat pe locul 25 in topul celor mai bune 50 din lume de revista americana TV Guide este unul din cele mai triste mai triste scene vazute la  TV.

Sursa: www.ew.com/


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies