marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

La 4 ani are haine de 3 milioane de dolari! Cei mai rasfatati pusti ai planetei!

Au parinti celebri, se imbraca din scutece in Dior sau Versace iar garderoba lor costa mai mult decat o masina de lux. Sunt cei mai rasfatati pusti ai planetei, copiii vedetelor de la Hollywood, la randul lor mici vedete si trendsetteri in materie de stil vestimentar.

La 4 ani are haine de 3 milioane de dolari! Cei mai rasfatati pusti ai planetei!

Suri Cruise este cel mai “fashionable” copil de la Hollywood, dar "munceste" din greu pentru acest titlu. Alaturi de mama ei, Katie Holmes, micuta este tinta predilecta a paparazzilor care-i noteaza fiecare aparitie. Rasfatata de tatal ei, Tom Cruise, micuta Suri are, la numai patru ani, o garderoba estimata la peste 3 milioane de dolari si este considerata cel mai elegant copil de la Hollywood.


Honor Warren, fiica Jessicai Alba si a lui Cash Warren, are doar doi ani si este o aparitie in bratele mamei ei celebre. Hainutele dintre cele mai colorate, de la firme renumite si-au facut loc in garderoba micutei inca de cand s-a nascut iar pentru mama ei banii nu sunt o problema.


 

Willow & Jaden Smith, copiii lui Will Smith, sunt vedete in devenire la Hollywood. Ea canta, el joaca in filme, amandoi calca pe urmele parintilor. Nu doar la talent ci si la stil.  La Kids' Choice Awards din acest an Willow a asortat o pereche de sandale romane cu o salopeta aurie foarte cool in timp ce fratele ei  a preferat o tinuta de rapper, inspirata probabil din garderoba celebrului sau tata.



Marion & Tabitha Broderick sunt fiicele zeitei stilului, Sarah Jessica Parker, celebra Carrie din “Sex and the City”. Au invatat de la mama lor perfect ce inseamna sa te imbraci cu gust si nu rateaza niciun eveniment sa-si expuna hainele din garderoba. Sunt mici dar foarte cool!

Naviyd & Usher Raymond V, urmasii celebrului Usher, au fost prezenti la premiera  filmului "Never Say Never". Criticii s-au  intrebat cine a fost mai elegant, tatal sau fiii?

Shiloh & Zahara Jolie-Pitt au mostenit eleganta mamei lor si bunul gust al tatalui. Le iubim pentru ca au un talent inedit de a combina hainele ajutate evident de celebra lor mama, Angelina Jolie. In timp ce Shiloh prefera tinutele mai baietesti, Zahara a descoperit hainele elegante ale unei domnisoare de 5 ani.


Romeo Beckham, fiul mijlociu al lui David si Victoria duce brandul Beckham mai departe cu succes: la 8 ani a fost declarat de cei de la GQ printre cei mai bine imbracati "barbati" din lume. Presa de scandal este fascinata de el pentru tinutele si hainele cu care deja si-a format propriul stil.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies