marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VEZI primele imagini din “Carnagiul” lui Roman Polanski!

Kate Winslet, Jodie Foster, John C. Reilly si Christoph Waltz fac impreuna toata distributia ultimului film semnat de Roman Polanski. “Carnagiul” este adaptat dupa o piesa de teatru  si prezinta 100 de minute surprinzatoare din viata a doua cupluri.

VEZI primele imagini din Carnagiul lui Roman Polanski!

Productia filmului s-a incheiat de curand si regizorul a dezvaluit o parte din poveste: cei patru petrec seara impreuna pentru a-si impartasi grijile specific parintesti. Actiunea se desfasoara in timp real, pe parcursul unei ore si 45 de minute. Discutia despre comportamentul copiilor se aprinde incet-incet, luand o turnura neasteptata.


Jodie Foster a declarat ca filmul nu va fi asa serios cum pare la prima vedere. Conversatiile vor abunda de ironie si remarci acide, un fel de “Cui ii e frica de Virginia Woolf” mult mai amuzant.


Proiectul va purta amprenta puternica a lui Polanski, acesta fiind regizor si scenarist. Procesul de productie s-a derulat de-a lungul a 5 saptamani, in Paris. Data lansarii este preconizata pentru  2012, insa multi spun ca s-ar putea sa vedem “Carnage” pana la sfarsitul acestui an.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies