marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO Care este secretul lui Super 8? Imagini noi din misterul produs de Spielberg!

In cadrul galei MTV Movie Awards au fost facute publice imagini din mult asteptatul thriller supranatural Super 8, ce va avea premiera vineri in SUA!

VIDEO Care este secretul lui Super 8? Imagini noi din misterul produs de Spielberg!

Filme relationate

Super 8, SF-ul in regia lui J.J. Abrams isi pastreaza in continuare misterul legat de monstrul care se va dezlantui la sfarsitul acestei saptamani in SUA. In Romania ajunge pe 29 iunie.

Un nou trailer ii tine pe fani in suspans. Productia a beneficiat de o strategie de promovare geniala. Creatura care declanseaza o serie de evenimente horror intr-un orasel din Ohio a fost pastrata un mister total. Aproape 18 variante de interpretare a filmului au fost lansate pana acum - totul pentru a prelungi misterul si ai face pe oameni sa dea navala in salile de cinema!


Super 8 este produs de Steven Spielberg si ii are in distributie pe Elle Fanning, Joel Courtney Kyle Chandler, Ron Eldard, Riley Griffiths, Gabriel Basso, Ryan Lee, Zach Mills


Cu cateva zile inainte de lansare regizorul si scenaristul mult asteptatului Super 8, J.J. Abrams a confirmat celor de la CinemaBlend ca urmeaza sa inceapa lucrul la noul film Star Trek.  Paramount va lansa productia pe 29 iunie 2012 si surpriza  NU  va fi 3D!

Star Treck din 2009 regizat tot de Abrams a fost rasplatit cu un Oscar pentru efecte speciale si a adus incasari mondiale de 385 de milioane de dolari.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies