marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO Super 8 isi arata monstrul: imagini noi fantastice din SF-ul verii.

SF-ul care ia cu asalt cinematografele din America in acest weekend, Super 8 a mai primit pe ultima suta de metri un viral care dezvaluie noii indicii despre monstrul creat de regizorul JJ Abrams si producatorul Steven Spielberg.

VIDEO Super 8 isi arata monstrul: imagini noi fantastice din SF-ul verii.

Filme relationate

Un secret total, bine pastrat inainte de lansare Super 8 a primit recenzii excelente fiind considerat unul dintre cele mai asteptate super productii ale verii. Elle Fanning, Joel Courtney si Riley Griffiths sunt geniali in rolurile copiilor martori la accidentul care declanseaza "misterul".

Regizat de J.J. Abrams, Super 8 are un buget de 40 de milioane de dolari iar asteptarile producatorilor se ridica la o suma modesta - 30 de milioane de dolari in primul weekend, la debut. Pe 29 iulie filmul ajunge in Romania!

In vara anului 1979, un grup de prieteni dintr-un orasel din Ohio sunt martorii unui accident de tren in timp ce filmau cu o camera Super 8, dar cele vazute ii fac sa inceapa sa creada ca nu fusese deloc un accident. La putin timp dupa eveniment, in oras incep sa se raporteze disparitii in conditii ciudate, precum si evenimente inexplicabile. Ajutorul de serif incearca sa descopere adevarul, dar acesta se va dovedi mai inspaimintator decit orice ipoteza si-ar fi imaginat oricare dintre ei.

 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.

Modifică setările cookies