marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO Filmul franciza fenomen, Twilight, cu incasari de 2 miliarde $ a lansat primul trailer pentru partea a patra!

Pentru fanii Twilight, filmul care i-a facut pe adolescentii din toata lumea sa traiasca sub zodia vampirilor, s-au lansat primele imagini care promoveaza trailerul mult asteptat. Acesta va debuta la Gala premiilor MTV  de pe 5 iunie.

VIDEO Filmul franciza fenomen, Twilight, cu incasari de 2 miliarde $ a lansat primul trailer pentru partea a patra!

Prima parte din cele 2 filme Twilight Breaking Dawn care teroretic vor incheia seria se concentreaza in jurul copilului nenascut al celor doi eroi Bella si Edward acum casatoriti. Copilul, jumatate om, jumatate vampir, starneste un nou conflict intre clanul Cullen si clanul Volturi si pune in pericol viata Bellei!


In regia lui Bill Condon, Saga Amurg: Zori de zi I  are o distributie plina de vedete: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Peter Facinelli, Ashley Greene si Kellan Lutz.



Seria a avut incasari de aproape 2 miliarde dolari  la nivel mondial si a fost lansata in 3 parti pana acum. Prima parte Twilight a fost lansata pe 21 noiembrie 2008, a doua parte, The Twilight Saga: New Moon a urmat pe 20 noiembrie 2009 care a reprezentat si cea mai mare zi de deschidere din istorie, cu incasari estimate la 72.7 milioane dolari. A treia parte, The Twilight Saga: Eclipse , a fost lansata pe 30 iunie 2010.


Saga Amurg: Zori de zi I  se va lansa in SUA pe 18 noiembrie 2011.


Incasari la nivel mondial pentru seria Twillgiht:

1.Twilight (2008):  $392,616,625

 

2. The Twilight Saga:New Moon ( 2009):  $709,827,462 


3.  The Twilight Saga:Eclipse (2010):  $698,491,347

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies