marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO Imagini NOI de la cea mai intriganta poveste cu super eroi a anului!

S-a lansat primul promo pentru TV  pentru super productia X-Men: First Class!

VIDEO Imagini NOI de la cea mai intriganta poveste cu super eroi a anului!

X-Men: First Class se va lansa in cinematografe pe 3 iunie 2011; pana atunci fanii sunt tinuti in priza cu imagini noi, spectaculoase care anunta  inca un hit din partea celor de la Twentieth Century Fox.

Filmul urmareste evolutia celor doi rivali, Charles Xavier (James McAvoy) si Erik Lensherr (Michael Fassbender). inainte ca acestia sa-si ia numele de Profesorul X si Magneto si sa-si descopere puterile. In 1963 Charles Xavier pune bazele scolii pentru oameni cu puteri supranaturale iar printre acestia se afla si viitorul sau dusman - Lensherr.

„Avem niste versiuni noi ale lui Mystique si Beast, si sunt foarte incantat in legatura cu prezenta lor in film. Interpretarile lui Jennifer Lawrence ca Mystique si Nicholas Hoult, ca Beast, pe care i-ati mai vazut in filmele anterioare sunt total diferite acum si merita ceva mai multa atentie” anunta acum o luna producatorul Bryan Singer.

Filmul este in regia lui Matthew Vaughn (Kick-Ass). Distributia ii cuprinde pe James McAvoy ( Profesorul X), Michael Fassbender (Magneto), January Jones (Emma Frost), Kevin Bacon (Sebastian Shaw), Jennifer Lawrence (Mistique), Oliver Platt (Man in Black), Nicholas Hoult (Beast)

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.
Galerie foto

Cele mai citite

Anne Heche, în stare critică după un accident auto grav

Actrița cunoscută pentru rolurile din producţiile „Gracie's Choice" şi "Vanished" a fost spitalizată de urgență, după ce maşina pe care o conducea s-a izbit de o casă, care ulterior a luat foc.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies