marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO Will Ferrel vinde tot in "Everything must go"

In drama cu accente comice semnata de Dan Rush il puteti urmari pe celebrul actor de comedie Will Ferrell. “Everything must go”, o productie 2010, va ajunge in cinematografe in luna mai.

VIDEO Will Ferrel vinde tot in Everything must go

Nick Porter este un alcoolic in recidiva care tocmai isi pierde jobul. In ziua in care devine somer descopera ca este parasit si de nevasta, care a schimbat incuietorile si i-a scos toate bunurile in curtea din fata casei.

Pus in fata unei situatii complicate Nick decide sa riste totul si incepe sa-si vanda din lucruri, devenind o strategie de supravietuire.

Cariera lui Will Ferrell ia o intorsatura dramatica, el facand o tranzitie spectaculoasa de la comedie la filme “mai serioase". L-au ajutat si criticile pozitive obtinute in urma dramediei “Stranger Than Fiction”.

Foto: collider.com/


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies