Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO Cel mai bine platit adolescent de la Hollywood vine cu un nou film! Trailer pentru Abduction!

Cei de la MTV au pus mana pe primul trailer pentru Abduction in care erou este starul din Twilight Taylor Lautner.

VIDEO Cel mai bine platit adolescent de la Hollywood vine cu un nou film! Trailer pentru Abduction!

Cel mai bine platit actor adolescent de la Hollywood va incasa 7.500.000 de dolari pentru rolul din thriller-ul care va fi lansat  pe 23 septembrie 2011.

Abduction este povestea unui tanar care pleaca in cautarea adevarului despre viata sa dupa ce descopera o poza de cand era copil pe un site de persoane date disparute.

Filmul este regizat de John Singleton (2 Fast 2 Furious, Four Brothers)  si ii are in distributie pe Maria Bello (Grown Ups, St. Vincent, The Yellow Handkerchief), Jason Isaacs ( Pleading Guilty), Alfred Molina (The Sorcerer’s Apprentice) si Sigourney Weaver ( Avatar).

Taylor Lautner se bucura de una dintre cele mai rapide ascensiuni de la Hollywood - actorul de  19 ani va incasa 25 de milioane de dolari plus procente din vanzari pentru urmatoarele doua parti din Saga Twillight.


 


Cele mai citite

(P) Amenajarea unui spațiu pentru divertisment la tine acasă - 4 soluții practice
Dacă ți-ai propus să nu mai cheltui prea mulți bani pentru fiecare ieșire cu prietenii în spații de divertisment, ar trebui să știi că poți investi acei bani chiar în propria casă, pentru a-ți crea propriul spațiu dedicat bunei dispoziții. 
Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies