marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vin Diesel pregateste o surpriza alaturi de cei de la Marvel: "Veti primi vesti extraordinare la sfarsitul lunii". Imagini noi din thriller-ul Riddick

Aflat la Comic-Con pentru a-si promova nou thriller, Riddick, Vin Diesel a mai oferit cateva indicii fanilor despre intalnirea pe care a avut cu cei de la Marvel.

Vin Diesel pregateste o surpriza alaturi de cei de la Marvel: Veti primi vesti extraordinare la sfarsitul lunii . Imagini noi din thriller-ul Riddick

 

La sfarsitul lunii iunie, starul din franciza Fast and Furious a anuntat pe contul sau de facebook ca oficialii studiourilor Marvel i-au cerut o intalnire, fara a da alte detalii. Cateva zile mai tarziu, Vin Diesel a marturisit ca intrevederea cu cei de la Marvel a avut loc, insa a pastrat misterul in jurul acestui subiect.

 

 

Misterul a fost adancit si mai mult dupa ultimele declaratii facute de Vin Diesel la Comic-Con. Intrebat despre discutiile pe care le-a avut cu Marvel, actorul a raspuns: "Cateva vesti extraordinare vor fi anuntate la finalul lunii iulie".

 

 

Inca de la primele informatii aparute pe acest subiect, in presa americana a inceput sa apara numeroase speculatii despre proiectul in care ar putea sa fie implicat Vin Diesel, cea mai aproape de realitate fiind un rol negativ in The Avengers 2, in postura lui Thanos sau Vision.

 

 

Impreuna cu regizorul David Twohy si Katee Sackhoff, Vin Diesel a prezentat trailerul extins al thriller-ului Riddick, cel mai nou proiect al starului american. Riddick este al treilea film din serie The Chronicles of Riddick. De aceasta data, Riddick (Diesel) lupta in noul SF pentru supravietuire impotriva pradatorilor extraterestri si devine mai puternic si mai periculos  dupa ce a fost tradat de proprii sai confrati si lasat sa moara pe o planeta pustie. 

 

 

Fanii asteapta acest film de 8 ani, cand a fost lansat al doilea film din serie, The Chronicles of Riddick, dar care a dezamagit si a strans 57 de milioane de dolari. La inceputul lui 2011, proiectul Riddick 3 era la un pas sa fie anulat pentru ca nu exista suficienta sustinere financiara. Insa, producatorii nu au renuntat la film, iar in ianuarie 2012 au inceput filmarile oficiale.

 

 

"Ceea ce se intampla in Riddick este atat de infricosator. Acum, ca am copii, o parte din mine se simte vinovat atunci cand ma uit la Riddick", a declarat Vin Diesel. 

 

 

In versiunea extinsa a trailerului, Vin Diesel este pe cale sa fie ucis de un vanator de recompense furios (Jordi Molla), vechii sai prieteni extraterestrii fiind cei care-l salveaza.

 

 

Riddick urmeaza sa fie lansat pe 6 septembrie 2013. Karl Urban, Katee Sackhoff, Dave Bautista, Nolan Funk, Bokeem Woodbine, Jordi Mollà si Keri Hilson mai fac parte din distributie.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies