marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vin Diesel nu isi revine dupa moartea lui Paul Walker: ce mesaj emotionant le-a transmis fanilor la 6 luni dupa tragedia in care si-a pierdut viata starul din Fast and Furious

Vin Diesel nu isi poate reveni dupa moartea colegului sau, Paul Walker. Actorul filmeaza in perioada asta la cel de-al saptelea film din serie, alaturi de fratii lui Paul Walker, care ii ajuta pe regizori sa termine ultimele scene in care ar fi trebuit sa apara Walker.

Vin Diesel nu isi revine dupa moartea lui Paul Walker: ce mesaj emotionant le-a transmis fanilor la 6 luni dupa tragedia in care si-a pierdut viata starul din Fast and Furious

Vin Diesel a postat pe contul sau de Facebook un mesaj emotionant, de pe platourile de filmare. Acesta a scris ca "desi au trecut 6 luni, in fiecare zi vin pe platouri, sperand sa il vad pe fratele meu". Mesajul este insotit de o poza in care apare el si Paul Walker.

 

Filmarile la cel de-al saptelea film sunt au  inceput de o luna, iar producatorii de la Universal au emis un comunicat oficial in care anuntau ca fratii lui Paul Walker ii vor ajuta sa termine scenele pe care regretatul actor nu a mai apucat sa le finalizeze. Mai mult, creatorii filmului vor folosi o tehnica speciala pentru a recrea digital chipul lui Paul Walker, in cateva scene in care vor aparea fratii lui.

 

 

 

"Fast and Furious  a fost dintotdeauna o poveste de familie. Protagonistii sunt uniti prin legaturi de familie, si asa ne-am simtit cu totii in cei peste treisprezece ani de cand lucram impreuna. Exact aceste sentimente le impartasim si cu fanii nostri. Ne-am consultat cu totii si am simtit ca singura alegere pe care o putem face este sa mergem mai departe. Suntem convinsi ca fanii nostri asa isi doresc, si suntem convinsi ca si Paul la fel si-ar fi dorit. Paul terminase de filmat scenele cele mai dramatice, precum si majoritatea scenelor de actiune pentru FAST & FURIOUS 7, cele mai puternice din cariera lui.Am reinceput filmarile si acum i-am primit in mijlocul familiei noastre pe Caleb si Cody, fratii lui Paul. Caleb si Cody ne ajuta sa terminam unele secvente de actiune ramase nefinalizate de la filmarile cu fratele lor, dar si sa completam unele mici scene ramase nefinisate. Faptul ca ii avem pe platourile de filmare ne face sa simtim ca si cum Paul e si el cu noi".

 

Jason Statham isi face debutul in franciza cu Vin Diesel, unde va interpreta rolul fratelui personajului jucat de Luke Evans in Fast and Furious 6.

 

 

Paul Walker a devenit un simbol al curselor de masini pe sosea gratie politistului Brian O'Conner pe care l-a interpretat in seria "Fast & Furious".La cateva zile dupa accident, in care si-a pierdut viata si soferul automobilului in care se afla Paul Walker, studiourile Universal au suspendat filmarile pentru noul film al francizei. Acestea au fost reluate luna aceasta, in Abu Dhabi.

 

 

Fast & Furious 7 va fi lansat pe 10 aprilie 2015.

 

 

 
 
 
 

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies