marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vin Diesel a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame: "E unul dintre cei mai subestimati actori"

Actorul american Vin Diesel, care s-a remarcat in filme de actiune, precum cele din francizele "Furios si iute" si "Riddick", primeste, luni, o stea pe Hollywood Walk of Fame din Los Angeles, informeaza variety.com.

Vin Diesel a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame: E unul dintre cei mai subestimati actori


"Vin este unul dintre actorii-producatori subestimati", a declarat Donna Langley, copresedintele consiliului de administratie al Camerei de Comert din Los Angeles, care administreaza Walk of Fame, citata devariety.com. Daca fanii lui Diesel sunt obisnuiti cu alura sa musculoasa, actorul are si o fata necunoscuta- cea de producator al filmelor de actiune.


Inainte de a deveni un star, Diesel a fost cineast independent, semnand scenariul si regia unor filme care au rulat la festivaluri precum cele de la Sundance si Cannes. Cel mai probabil, dupa ce se va retrage, Diesel va alege din nou sa stea in spatele camerei de filmat.
 

 

 

 


Actorul si-a inceput cariera la varsta de 7 ani, dar oportunitatile au devenit din ce in ce mai putine odata cu inaintarea sa in varsta. In 1990, Diesel a ajuns la Los Angeles pentru prima data si a avut nevoie de foarte mult timp pentru a deveni vedeta. "Totul este sa astepti momentul potrivit cand dai tot ce poti", a declarat Diesel.

Fizicul sau impresionant nu a fost dintotdeauna un atu al vedetei de 46 de ani. Pe cand era in liceu, fara muschii bine definiti si fara chelia caracteristica, Vin Diesel era departe de imaginea actuala. O fotografie din perioada liceului publicata de Huffington Post a facut valva printre fanii actorului. In anii '80 Vin Diesel visa mai mult o cariera ca rapper si isi etala miscarile de break-dancing prin cluburile din New York.

 

 

 

 

Primul sau mare rol a fost in drama Strays din 1997, iar de atunci si-a facut un nume in filmele de actiune hollywoodiene.

Printre filmele in care a jucat Vin Diesel se numara cele din franciza "Furios si iute/ Fast & Furious", franciza "Riddick", "Babylon A.D." (2008), "Bona de la fortele speciale/ The Pacifier" (2005), "Pe cont propriu/ A Man Apart" (2003), "Triplu X/ XXX" (2002) - Xander Cage, "Patru baieti si o geanta/ Knockaround Guys" (2001) si "Salvati soldatul Ryan/ Saving Private Ryan" (1998).


Sursa foto: Getty

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies