marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vin Diesel, singur impotriva extraterestrilor. Prima imagine oficiala din Riddick, filmul cu un buget de 100 de milioane de dolari

Vin Diesel se afla in aceste zile in Montreal, unde filmeaza la cel de-al treilea film din seria "Chronicles of the Riddick". Actorul a postat pe contul sau de Facebook prima imagine cu el in rolul lui Riddick. Vin Diesel este unul din cei mai populari actori si are aproape 30 de milioane de fani pe celebra retea de socializare.

Vin Diesel, singur impotriva extraterestrilor. Prima imagine oficiala din Riddick, filmul cu un buget de 100 de milioane de dolari

Fanii actorului american s-au entuziasmat cand au vazut imaginea din noul film al lui Vin Diesel. Pelicula promite sa nu ii dezamageasca si sa ofere scene incredibile si o actiune complexa.

 

Noi iti dam o diploma. Fa aici quiz-ul Procinema si arata-ne ca esti specialist in filme

 

Riddick (Diesel) lupta in noul SF pentru supravietuire impotriva pradatorilor extraterestri si devine mai puternic si mai periculos  dupa ce a fost tradat de proprii sai confrati si lasat sa moara pe o planeta pustie. Riddick se lupta sa ramana in viata si sa salveze planeta sa de origine, Furya de la distrugere.

 

Fanii asteapta acest film de 8 ani, cand a fost lansat al doilea film din serie, The Chronicles of Riddick, dar care a dezamagit si a strans 57 de milioane de dolari. La inceputul lui 2011, proiectul Riddick 3 era la un pas sa fie anulat pentru ca nu exista suficienta sustinere financiara. Insa, producatorii nu au renuntat la film, iar in ianuarie 2012 au inceput filmarile oficiale.

Dovada ca poti fi provocatoare chiar daca ai un copil. Ghiceste vedeta care face senzatie intr-o noua campanie publicitara

Regizat de David Twohy, Riddick se filmeaza in aceste zile in Canada, are un buget de 100 de milioane de dolari si este produs de studiourile Universal. Noul film  din seria Riddick urmeaza sa fie lansat cel mai probabil in 2013.

 

NU RATA UN FILM INCENDIAR PE VOYO.RO -  

Razboiul mintii pe care nu-l pot castiga decat daca schimba viitorul! Vezi FILMUL PUSH pe www.Voyo.ro la abonament! 7 zile gratis, 250 de filme, doar 3 Euro+TVA si… Let’s Voyo!


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies