marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vin Diesel se lupta cu extraterestri si isi apara planeta in Riddick: imagini spectaculoase pe care fanii le asteapta de 8 ani

Fanii lui Vin Diesel se pot delecta cu noi imagini din Riddick, un film asteptat intens de cinefili. Actorul de 45 de ani a mai postat pe contul sau personal de Facebook poze noi de la filmari iar cei 33 de milioane de fani pe care ii are au fost super entuziasmati.

Vin Diesel se lupta cu extraterestri si isi apara planeta in Riddick: imagini spectaculoase pe care fanii le asteapta de 8 ani

Vin Diesel si-a incantat fanii cu noi imagini din filmul sau. Reactiile au fost extrem de pozitiv in online, fiind nerabdatori sa vada pelicula pe care o asteapta de 8 ani de zile. In doar cateva ore, imaginea a devenit populara si fanii au invatat contul de Facebook al actorului.

 

Riddick este al treilea film din serie The Chronicles of Riddik. De aceasta data  Riddick (Diesel) lupta in noul SF pentru supravietuire impotriva pradatorilor extraterestri si devine mai puternic si mai periculos  dupa ce a fost tradat de proprii sai confrati si lasat sa moara pe o planeta pustie. Riddick se lupta sa ramana in viata si sa salveze planeta sa de origine, Furya de la distrugere.

In noile imagini, Vin Diesel apare cu o arma in mana si gata de lupta. Actorul a comentat singur poza pe Facebook: "Stiti ca mie imi place sa va tin la curent cu lucrurile inainte ca Hollywood-ul sa vi le spuna. Aseara am fost chemat in studioul de montaj sa vad imaginile din noul Riddick. Wow. Am fost atat de entuziasmat ca n-am putut dormi" a spus Diesel.

Fanii asteapta acest film de 8 ani, cand a fost lansat al doilea film din serie, The Chronicles of Riddick, dar care a dezamagit si a strans 57 de milioane de dolari. La inceputul lui 2011, proiectul Riddick 3 era la un pas sa fie anulat pentru ca nu exista suficienta sustinere financiara. Insa, producatorii nu au renuntat la film, iar in ianuarie 2012 au inceput filmarile oficiale.
 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies