marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vince Vaughn a fost confirmat alaturi de Colin Farrell in True Detective:  ce roluri vor juca si cine va regiza primele episoade. Afla toate detaliile despre sezonul 2

Vince Vaugh a fost confirmat in sezonul 2 din serialul True Detective. Cei de la HBO au anuntat oficial ca Vince Vaugh si Colin Farrell vor fi protagonisti, in timp ce Justin Lin va regiza primele doua episoade, anunta IndieWire.
 

Vince Vaughn a fost confirmat alaturi de Colin Farrell in True Detective: ce roluri vor juca si cine va regiza primele episoade. Afla toate detaliile despre sezonul 2

HBO a anuntat oficial ca Vince Vaughn va juca in sezonul urmator din serialul de drama True Detective, in rolul unui criminal cu experienta, al carui partener este ucis, iar imperiul sau este amenintat. Colin Farrell il va juca pe Ray Velcoro, "un detectiv compromis, care are legaturi in politie, dar si in mafia locala.

 

Justin Lin, regizorul ultimelor trei filme din seria "Fast and Furious" va semna regia primelor doua episoade. Producatorii nu au oferit detalii despre alti membrii ai distributiei, daca va exista un al treilea star pentru rolul de detectiv sau ce alti regizori vor fi implicati. Acestea sunt primele declaratii oficiale din partea HBO dupa luni intregi de speculatii si zvonuri din partea presei straine. Filmarile ar trebui sa inceapa la finalul acestei toamne, in California, dupa ce actiunea a fost mutata din Louisiana in Los Angeles. Insa, nu are inca stabilita data de lansare.


 

 

Totusi, fanii s-ar putea sa aiba parte de o surpriza in continuare si producatorii sa anunte un al treilea star in rol de detectiv, din moment ce Vince Vaughn este antagonistul. Presa straina a speculat numele lui Taylor Kitch, dar si un posibil rol feminin, pentru care au fost luate in vizor nume ca Jessica Biel, Elisabeth Moss, Rachel McAdams sau Rosario Dawson.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies