marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Colin Farrell a confirmat ca va juca rol principal in sezonul 2 din True Detective: "Sunt extrem de bucuros"  

Dupa luni intregi de zvonuri false, iata ca a venit si confirmarea oficiala. Colin Farrell a dezvaluit ca el va juca in sezonul 2 din serialul True Detective, conform Vanity Fair.
 

Colin Farrell a confirmat ca va juca rol principal in sezonul 2 din True Detective: Sunt extrem de bucuros

True Detective este unul dintre cele mai apreciate seriale ale momentului, asa ca fanii asteptau cu sufletul la gura sa afle cine vor fi inlocuitorii lui Matthew McConaughey si Woody Harrelson in sezonul doi al serialului produs de HBO si cu un scenariu semnat de Nic Pizzolatto.
 

"Voi juca in al doilea sezon din True Detective si sunt foarte incantat de proiect. Stiu ca vor fi tot in jur de 8 episoade si voi filmat cateva luni. Nu stiu foarte multe detalii despre subiectul sezonului doi, insa stiu ca vom filma in Los Angeles, ceea ce ma bucura, pentru ca voi avea timp sa imi vad si copiii" a fost declaratia oficiala a lui Colin Farrell.

 


Colin Farrell
a fost unul dintre numele vehiculate pentru sezonul 2, alaturi de Taylor Kitch sau Vince Vaughn, dar inca nu exista o confirmare oficiala pentru alt star. Dar din primele zvonuri aparute in presa straina, Kitch ar urma sa joace rolul unui alt detectiv care investigheaza "o crima odioasa si sangeroasa, a unui om de afaceri corupt, gasit mort cu o noapte inainte de a incheia o afacere majora". Vince Vaughn ar trebui sa joace rolul unui alt om de afaceri corupt, insa in acest moment, sunt doar presupuneri.


Marele mister continua si fanii se intreaba cine va juca rolul celui de-al doilea sau al treilea detectiv in sezonul urmator? Cei de la The Wrap au scris in mai multe randuri ca unul dintre rolurile principale va fi feminin si a dezvaluit o lista cu mai multe nume ca  Jessica Biel, Brit Marling, Oona Chaplin, Kelly Reilly, Malin Ackerman, Jaime Alexander sau Rosario Dawson, considerata favorita.

 


Reactiile fanilor au fost impartite: o parte dintre ei s-au aratat entuziasmati de alegerea lui Colin Farrell, insa exista si fani dezamagiti, care nu considera ca actorul irlandez se va ridica la inaltimea lui Matthew McConaughey, nominalizat la Emmy pentru acest rol.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies