marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vincent Cassel şi Tina Kunakey, cel mai sexy cuplu de pe covorul roşu de la Veneţia

În ciuda tuturor zvonurilor, actorul francez şi partenera sa de viaţă din Brazilia încă se iubesc şi nu se sfiesc s-o arate şi în faţa publicului.

Vincent Cassel şi Tina Kunakey, cel mai sexy cuplu de pe covorul roşu de la Veneţia
Prezent la Festivalul de Film de la Veneţia, Vincent Cassel a avut parte de susținere pe covorul roșu chiar din partea mai tinerei sale soţii. Actorul în vârstă de 55 de ani şi soția sa de culoare, Tina Kunakey, şi-au făcut apariţia pe covorul roşu de la Lido ţinându-se de mână. Cei doi au participat la premiera noului său film, „Athena“, o producţie Netflix, care a primit cronici bune.
 
Pentru seara proiecţiei, ambii parteneri au adoptat un look modern, dar foarte studiat. Actorul francez a purtat un costum cafeniu deschis cu un polo negru, în timp ce Tina, în vârstă de 25 de ani, a ieșit în evidență într-o rochie asimetrică din piele maro. Ea a accesorizat look-ul cu un choker argintiu şi cu o pereche de sandale, purtate cu un dres mat, care au creat un twist estetic neaşteptat.

 
Regizat de Romain Gavras, filmul „Athena“ îi are în distribuție pe Dali Benssalah, Sami Slimane și Anthony Bajon şi spune povestea a trei fraţi, care îşi văd vieţile aruncate în haos, la câteva ore după moartea tragică a fratelui lor mai mic, în circumstanțe inexplicabile. Filmul urmează să ajungă pe Netflix pe 23 septembrie.
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies