marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vineri seara, faceți cunoștință cu Chef Julia Child în savurosul Julie și Julia

Meryl Streep și Amy Adams ne servesc o porție de comedie și de bon goût franțuzesc în comedia Norei Ephron.

Vineri seara, faceți cunoștință cu Chef Julia Child în savurosul Julie și Julia
Julia Child este femeia care a schimbat pentru totdeauna modul de a găti al americanilor. Dar în 1948, Julia Child (Meryl Streep) nu era decât o americană obișnuită, care trăia în Franța. Ea a ajuns la Paris datorită slujbei soțului ei și, pentru că era energică din fire, dorea să-și găsească o ocupație.

 
După cincizeci de ani, Julie Powell (Amy Adams) se află într-un impas. Pentru că se apropie de 30 de ani, trăiește în Queens și lucrează într-un mediu cenușiu, în timp ce prietenele ei obțin succese uluitoare, ea se hotărăște să urmeze un plan care să-i valorifice toate energiile. Julie decide ca într-un an să încerce toate cele 524 de rețete din cartea de bucate a Juliei Child, „Mastering the Art of French Cooking“ (pe care Child o scrisese împreună cu Louise Bertholle și Simone Beck) – și să scrie pe blog despre experiențele ei culinare.

 
Regizoarea, scenarista și producătoarea Nora Ephron combină cu iscusință cele două povești adevărate într-o comedie care demonstrează că atunci când folosești proporțiile potrivite de pasiune, obsesie și unt, poți să-ți schimbi viața și să-ți împlinești visul.
 
 
Filmul „Julie și Julia“ este difuzat la Pro Cinema vineri de la ora 20: 30 și, în reluare, de la ora 01:00.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies