marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Vreau sa ii calc pe urme". Cody Walker se apuca de actorie, in memoria lui Paul Walker. Marturisirile emotionante facute de fratele regretatului actor

In aceste zile, numele lui Paul Walker este pe buzele tuturor, odata cu lansarea filmului Fast and Furious 7 in cinematografe. Acesta este ultimul film al regretatului actor, care a murit in noiembrie 2013, in urma unui accident de masina. Insa mostenirea sa este dusa mai departe atat prin filmele sale, cat si prin cei dragi, care il onoreaza zilele acestea.

Vreau sa ii calc pe urme . Cody Walker se apuca de actorie, in memoria lui Paul Walker. Marturisirile emotionante facute de fratele regretatului actor

Dupa moartea actorului in varsta de doar 40 de ani, producatorii de la Universal au avut cea mai mare provocare, sa termine filmul fara el, dar fara sa-l scoata din productie. Multe dintre scene erau deja filmate, dar era nevoie de ce revolutionat pentru a incheia filmul.

 

Asa ca au apelat la fratii lui Paul Walker, in special la Cody, care seamana foarte bine cu Paul. Asa ca ei i-au ajutat pe producatori sa termine filmul si l-au inlocuit pe Paul Walker, iar in altele starul a fost recreat digital. Dar mai mult de atat, atat actorii, cat si producatorii au vrut sa ii aduca un omagiu, un tribut lui Paul Walker prin acest film. Vin Diesel, Michelle Rodriguez sau Tyrese Gibson au declarat in nenumarate randuri ca ei erau mai mult decat colegi, erau "familia Fast and Furious", iar asta s-a vazut in reactiile emotionante de dupa moartea starului.

 

 

 

Conform Hollywood Reporter, Cody Walker, care a fost dublura lui Paul Walker in anumite scene din Fast and Furious 7, este hotarat sa o ia pe urmele fratelui sau si sa devina actor. Surse au declarat pentru Hollywood Reporter ca dupa experienta colaborarii la noul film din serie, Cody Walker, 26 de ani, este hotarat sa isi faca o cariera din actorie si a discutat cu fostul manager al lui Paul Walker, urmand sa aiba mai multe intalniri la Hollywood cu "vanatori de talente".

 

 

Cody Walker nu are nici un fel de experienta in acest domeniu, doar colaborarea la Furious 7, unde i-a fost dublura lui Paul Walker in o parte dintre cascadaorii si scene spectaculoase. Astfel, el isi urmeaza visul si ar vrea o cariera atat in televiziune, cat si in cinematografie. Pana acum, Cody era implicat in actiunile caritabile dezvoltate de fratele sau si se ocupa de fundatia creata de Paul, Reach Out Worldwide.

 

 

Colegii de pe platourile de la Fast and Furious l-au incurajat deja. "Cred ca este minunat ca vrea sa faca asta" a declarat Jordana Brewster. "Wow, Cody, avem nevoie de tine, serios" i-a transmis si Tyrese Gibson. Atat Cody cat si Caleb au fost invitati de producatori sa participe in turneul de promovare al filmului Furious 7, impreuna cu celebra distributie, din care fac parte Vin Diesel, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Jason Statham etc.

 

 

James Wan, regizorul filmului a dezvaluit eforturile pe care le-au depus cei doi frati pentru a-l onora pe Paul Walker. "Nu mai fusesera niciodata in fata unei camere de filmat, nici nu stiau cum sa stea, au luat cursuri. A fost o lume total noua pentru ei si cred ca respecta si mai mult ce facea fratele lor".

 

 

 

Acesta a participat la premiera mondiala a filmului, unde a facut cateva declaratii emotionante: "Nu am fost atat de agitat cand am vazut filmul, mai mult asteptam sa vad cum va reactiona publicul, ce vor spune fanii. Este placut si dureros in acelasi timp, dar cred ca Paul ar fi mandru." a declarat Cody Walker.

 

 

Furious 7 este deja in cinematografele din Romania.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies