marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Warm Bodies: primele 4 minute din cel mai tare film cu zombi din 2013, ce se intampla cand lumea asa cum o stim noi dispare

Fanii filmelor cu zombi au sarit in sus de bucurie dupa ce au vazut primele 4 minute din Warm Bodies, unul dintre cele mai ciudate filme din 2013.

Warm Bodies: primele 4 minute din cel mai tare film cu zombi din 2013, ce se intampla cand lumea asa cum o stim noi dispare

 

Cei de la Summit Entertainment stiu cum sa isi tina in priza fanii. Dupa incheierea Twilight, Warm Bodies pare sa fie noul film cu care producatorii vor sa ii cucereasca pe tineri.

Nicholas Hoult, eroul filmului, ii introduce pe fani in mintea unui zombi debusolat, care nu intelege ce se intampla foarte bine in jurul lui si care nu stie cum sa adopte transformarea sa din om in creatura a mortii.R (Nicholas Hoult) ne atentioneaza ca exista zombi care se hranesc cu orice are o bataie a inimii, asa ca Warm Bodies s-ar putea transforma intr-un film sangeros ca 28 Days Later sau celebrul serial The Walking Dead.

 

Pe langa o poveste de dragoste neconventionala intre zombi si o muritoare, Warm Bodies promite sa aduca o lume post-apocaliptica neobisnuita, populata cu zombi, dar si plina de umor negru.
 

Zombii iubesc oamenii, in special creierul lor. Insa R (Nicholas Hoult) este diferit. El este viu inauntru, spre deosebire de ceilalti morti-vii, victime ale unei recente molime ce a spulberat rasa umana. Putinii supravietuitori sunt tinuti intr-un oras pazit. Acum, zombii sunt intr-o permanenta cautare dupa o prada umana.
 

 

 

 

Dupa ce R  se imprieteneste cu Julie (Teresa Palmer), iubita uneia dintre victime pe care acesta o ucide si se hranreste cu creierul acestuia, povestea lor de dragoste va schimba pentru totdeauna cursul evenimentelor.
 

Pelicula promite sa fie una ambitioasa, descrisa ca o poveste care revolutioneaza genurile cinematografice si ideile de iubire si transformare, devenind marele pariu al celor de la Summit, dupa ce se incheie seria Twilight. Warm Bodies are la baza romanul scris de Isaac Marion.


Filmul este regizat si scris de Jonathan Levine (cunoscut pentru comedia neagra 50/50) si ii are in distributie pe Nicholas Hoult, Teresa Palmer, Rob Corddry, John Malkovich si Dave Franco.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies