marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Noul Twilight: trailer pentru Warm Bodies, o poveste de dragoste neconventionala cu zombi. Primele imagini din filmul care poate deveni un nou fenomen mondial

Povestea nebuna de dragoste dintre un vampir si o muritoare se incheie in aceasta luna, cu lansarea ultimului film Twilight. Insa Hollywood a pregatit deja o noua pelicula cu o poveste romantica neconventioanala: dragostea exista si pentru zombi. Cei de la Summit Entertainment au lansat primul trailer pentru Warm Bodies, noul proiect pentru adolescenti de la Hollywood.

Noul Twilight: trailer pentru Warm Bodies, o poveste de dragoste neconventionala cu zombi. Primele imagini din filmul care poate deveni un nou fenomen mondial

 

Zombii iubesc oamenii, in special creierul lor. Insa R (Nicholas Hoult) este diferit. El este viu inauntru, spre deosebire de ceilalti morti-vii, victime ale unei recente molime ce a spulberat rasa umana. Putinii supravietuitori sunt tinuti intr-un oras pazit. Acum, zombii sunt intr-o permanenta cautare dupa o prada umana.

 

Dupa ce R  se imprieteneste cu Julie (Teresa Palmer), iubita uneia dintre victime pe care acesta o ucide si se hranreste cu creierul acestuia, povestea lor de dragoste va schimba pentru totdeauna cursul evenimentelor.

 

 

Pelicula promite sa fie una ambitioasa, descrisa ca o poveste care revolutioneaza genurile cinematografice si ideile de iubire si transformare, devenind marele pariu al celor de la Summit, dupa ce se incheie seria Twilight. Warm Bodies are la baza romanul scris de Isaac Marion.

 

 

 

 

Filmul este regizat si scris de Jonathan Levine (cunoscut pentru comedia neagra 50/50) si ii are in distributie pe Nicholas Hoult, Teresa Palmer, Rob Corddry, John Malkovich si Dave Franco. 

 

 

Warm Bodies se va lansa in SUA pe 1 februarie 2013.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies