marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Wentworth Miller: Am incercat sa ma sinucid. Drama prin care a trecut starul serialului Prison Break

Wentworth Miller si-a socat fanii cu o declaratie cutremuratoare, dupa ce a spus ca in tinerete a incercat de mai multe ori sa se sinucida.

Wentworth Miller: Am incercat sa ma sinucid. Drama prin care a trecut starul serialului Prison Break

Dupa ce in urma cu cateva luni recunoastea public pentru ca este gay, starul din  Prison Break a facut iarasi declaratii socante si a marturisit ca a avut mai multe tentative de sinucidere, conform Hollywood Reporter.

 

Wentworth Miller cunoscut pentru rolul din serialul Prison Break, a dezvaluit experienta prin care a trecut din cauza unei supradoze de pastile.

 

 

 

 

 

„Prima data cand am incercat sa ma sinucid a fost cand aveam 15 ani. Am asteptat pana cand familia mea a plecat in mini-vacanta de weekend si odata ramas singur in casa am inghitit un tub intreg de pastile. Nu imi amintesc ce s-a intamplat in urmatoarele zile dar luni dimineata m-am trezit si m-am dus la scoala ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Cand am fost intrebat daca acesta a fost un semnal de atentie ca am nevoie de ajutor am raspuns ca nu, pentru ca nu am povestit nimanui experienta.” a declatat Wentworth intr-un interviu inregistrat de TMZ.com.

 


Actorul a declarat pentru The Hollywood Reporter ca exista multe aspecte pe care nu le-a dezvaluit presei „ Am avut extrem de multe oportunitati sa dezvalui adevarul despre cine sunt, si anume ca sunt gay, dar am ales sa nu o fac. Singurele persoane care au avut acces la aceasta informatie au cei din familie si prietenii foarte apropiati; in aspectele profesionale, nu am facut publica niciodata o asemenea informatie.” In aceeasi ordine de idei, Miller a refuzat oferta de a aparea in Festivalul de Film din Rusia de la St. Petersburg „In trecut mi-a placut foarte mult sa vizitez Rusia, si as accepta aceasta oferta bucuros, dar fiind gay ma simt obligat sa refuz invitatia.”

 


Urmatorul proiect al actorului este thrillerul The Loft, in acelasi timp fiind implicat si in scrierea unor scenarii pentru alte proiecte cinematografice.

 

 

Decizia actorului a fost apreciata de aparatorii drepturilor homosexualilor. "Spectacolul indraznet al lui Wenthorth prin care a trimis un mesaj puternic rusilor este de ajutor. Pe masura ce oamenii continua sa vorbeasca despre violenta extrema din Rusia, mai multe celebritati si corporatii ar trebui sa urmeze exemplul sau curajos in a condamna in mod deschis legea impotriva homosexualilor", a declarat Wilson Cruz, reprezentantul GLAAD.


In iulie 2013, presedintele Vladimir Putin a semnat o lege prin care li se interzice cuplurilor gay sa adopte copii, dupa ce cu o luna inainte declarase ca "propaganda homosexuala" va fi incadrata ca pornografie.


Nascut in Oxfordshire, Anglia, Wentworth Miller este un amestec de origini; tatal sau este jamaican si german in timp ce mama sa are origini ruse, franceze, olandeze si libaneze. Miller si-a luat licenta in literatura engleza la Universitatea Princeton. Actorul isi tine viata departe de ochii presei. Fara aparitii extraordinare pe micul sau marele ecran dupa rolul din Prison Break, actorul se arata mai mult interesat de a scrie scenarii. Crescut in New York actorul si-a inceput cariera in lumea filmului facand parte din echipa de productie a unei mici companii din Los Angeles specializata in seriale.


 


Galerie foto


Modifică setările cookies