marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Wesley Snipes: cum arata acum actorul din Blade si cum l-a afectat inchisoarea

Dupa ce a stat timp de 3 ani pentru pentru neachitarea impozitelor datorate fiscului american, Wesley Snipes a iesit din inchisoare anul trecut si incearca sa isi recastige faima.

Wesley Snipes: cum arata acum actorul din Blade si cum l-a afectat inchisoarea

Wesley Snipes trebuie sa-si ispaseasca astfel pedeapsa de trei ani de inchisoare la care a fost condamnat in 2008, a spus purtatorul de cuvant de la U.S. Federal Bureau of Prisons, vineri, conform Mediafax.

Wesley Snipes a inceput, in decembrie 2010, sa isi ispaseasca pedeapsa de trei ani de inchisoare, la McKean Federal Correction Institution din statul Pennsylvania, dupa ce a fost condamnat pentru neachitarea impozitelor datorate fiscului american. Procurorii au spus in timpul procesului ca Snipes a castigat peste 38 de milioane de dolari intre anii 1999 si 2006, dar nu si-a platit impozitele datorate pentru aceasta perioada.

Wesley Snipes in 2010

 


Nu se stie deocamdata la ce domiciliu isi va incheia de ispasit pedeapsa celebrul actor, insa pe perioada detentiei acesta figura ca rezident al suburbiei Windermere din Orlando, Florida.

Snipes va trebui sa obtina aprobarea autoritatilor, daca vrea sa paraseasca domiciliul, a mai spus purtatorul de cuvant al Administratiei penitenciarelor din SUA.

 

Desi s-a facut remarcat in special cu roluri in filme de actiune, precum cele din trilogia "Blade", Wesley Snipes a avut succes si comedii, precum "Albii nu pot sari/ White Men Can't Jump" din 1992. Actorul american a interpretat rolul principal in drama "Febra iubirii/ Jungle Fever" regizata de Spike Lee, a jucat rolul unui saxofonist de jazz in lungmetrajul "Totul pentru Blues/ Mo' Better Blues", regizat de acelasi Spike Lee in 1990, si s-a remarcat in "Demolatorul/ Demolition Man" (1993), in care a jucat alaturi de Sylvester Stallone si Sandra Bullock.

 

Wesley Snipes in 2013


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies