marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Will Smith, dezvaluiri despre momentele grele din viata lui: "After Earth a fost cel mai cumplit esec din cariera mea". De ce a acceptat rolul lui Deadshot in Suicide Squad

Will Smith vorbeste pentru prima data despre impactul pe care l-a avut asupra lui esecul filmului After Earth, unul dintre cele mai ambitioase proiecte din cariera sa. Desi era asteptat ca un blockbuster, proiectul a fost dezamagitor din toate punctele de vedere, iar Will Smith recunoaste ca a fost greu pentru el sa accepte asta.

Will Smith, dezvaluiri despre momentele grele din viata lui: After Earth a fost cel mai cumplit esec din cariera mea . De ce a acceptat rolul lui Deadshot in Suicide Squad

Intr-un interviu acordat recent publicatiei Esquire, Will Smith a vorbit despre noul sau film, Focus, dar si despre viata sa si esecuri. Actorul de  46 de ani a declarat ca esecul lui After Eath, penultimul sau film, a fost cea mai grea lovitura din cariera sa: "After Earth a fost cel mai cumplit esec din cariera mea. Nu m-a durut atat de mult nici ce s-a intamplat cu Wild Wild West. In After Earth a jucat si fiul meu si nu voiam asta pentru el. Dar din astfel de esecuri inveti cum sa mergi mai departe. Treaba asta m-a motivat si mai mult pentru viitor. M-am oprit din lucru timp de 1 an si jumatate si am incercat sa imi dau seama de ce conteaza asa mult pentru mine sa am filme care sa fie pe primul loc." a spus Smith despre cele mai grele momente din cariera.

Insa, viitorul pare promitator pentru Will Smith, care ramane in continuare unul dintre cele mai mari staruri de cinema din lume, iubit de milioane de fani. Urmatoarele sale filme se anunta interesante: pe 27 februarie intra in cinemaotgrafele din Romania filmul "Focus", in care Will Smith este un infractor, care intra intr-o relatie cu o femeie frumoasa si misterioasa (Margot Robbie).

Insa, fanii asteapta cel mai mult sa-l vada in Suicide Squad, un mega proiect DC Comics, ce reuneste o parte dintre cei mai celebri eroi negativi din benzile desenate. Will Smith il va juca pe Deadshot si explica ce l-a atras la acest personaj. "Imi place conceptul de moralitate indoielnica si mi-a placut mereu sa ma joc cu ideile astea. Si asta mi-a placut la Deashoot, de aici am pornit. Am vrut sa inteleg psihologia lui: cum isi justifica lui insusi faptul ca poate ucide si fura de la oameni in propriul interes? In cariera mea, acest gen de personaj ma atrage cel mai mult" a mai declarat Will Smith.

 


 

Filmul "Suicide Squad" urmareste povestile eroilor negativi incarcerati din universul DC Comics, carora li se ofera o sansa de a iesi mai repede din inchisoare daca accepta sa participe la misiuni secrete guvernamentale. Insa, sansele lor de a supravietui din misiune sunt extrem de mici. Regia si scenariul ii apartin lui David Ayer, cunoscut pana acum pentru filme ca "Fury", "Sabotage", "End of Watch" sau "Street Kings". Astfel, Joel Kinnamn il va juca Rick Flagg, in rolul principal. El este liderul grupului alcatuit din inamicii lui Batman - Joker (Jared Leto), Deadshot (Will Smith) si Harley Quinn (Margot Robbie) si Boomerang (Jay Courtney) sau Enchantress (Cara Delevigne).

 

Din 27 februarie, il puteti vedea pe Will Smith in Focus. In Focus, cu un scenariu scris de Glenn Ficarra si John Requa, Will Smith interpreteaza rolul unui escroc care se indragosteste de o debutanta (Margot Robbie) in timp ce planuieste un furt elaborat. Actiunea se complica atunci cand in peisaj apare personajul interpretat de Rodrigo Santoro, detinator al unui club de masini, care se indragosteste de Robbie si face orice pentru a o cuceri.

 

 


 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies