marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Will Smith e "SCLAVUL"  lui Tarantino!

Will Smith ar putea juca in cel mai recent proiect  al regizorului Quentin Tarantino, un western a carui actiune se situeaza in perioada sclaviei, intitulat "Django Unchained".

Will Smith e SCLAVUL lui Tarantino!

Din distributia filmului mai fac parte Samuel L. Jackson si Christoph Waltz.

Potrivit unor surse apropiate regizorului, Tarantino ar vrea ca Smith sa joace in acest film, dar nu i-a fost facuta o propunere oficiala.

Desi Smith a fost absent de pe marile ecrane din 2008, el este considerat inca un actor care poate asigura succesul unei productii si atrage oamenii in cinematografe.

"Django Unchained" este un film western al carui personaj principal este un fost sclav care s-a aliat cu german, vanator de recompense, jucat de Waltz, cu scopul de a-si salva sotia de pe plantatia unui mosier malefic, Calvin Candie. Samuel L. Jackson ar urma sa joace rolul sclavului mosierului, un expert in arta manipularii.

Filmul va fi distribuit in Statele Unite ale Americii de Weinstein Co., dar Tarantino discuta cu alte studiouri partenere pentru a distribui pelicula la nivel international. Potrivit surselor, printre aceste studiouri se numara Universal, Sony, Paramount si Warner Bros.

Potrivit surselor de pe piata, Smith si reprezentantii sai au primit scenariul filmului, care ar putea deveni controversat din cauza temelor pe care le trateaza, printre care rasismul si folosirea cuvantului "cioara".

Quentin Tarantino, in varsta de 48 de ani, a expediat deja varianta finala a scenariului pentru acest film producatorilor de la Weinstein Company.

Se spune că filmul se inspira atat din "Django", regizat in 1966 de Sergio Corbucci, dar si din remake-ul japonez mai putin ortodox al acestuia, regizat in 2007 de Takashi Miike, intitulat "Sukiyaki Western Django", in care Tarantino a avut o aparitie speciala, in calitate de interpret al personajului Ringo.

Pentru "Django Unchained", Quentin Tarantino va colabora din nou cu Stacey Sher, producatoarea filmului "Pulp Fiction". Filmarile vor debuta in aceasta toamna.


Sursa: Mediafax


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies