marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Asa va arata noul film al lui Tarantino - Django Unchained!

Quentin Tarantino a inceput lucrul la un western in stil italian (spaghetti western)

Asa va arata noul film al lui Tarantino - Django Unchained!

CLICK AICI PENTRU A DEVENI FAN PROCINEMA PE FACEBOOK!

 

Tarantino se intoarce in America pentru a intra intr-una din cele mai intunecate perioade din istoria sa. Dupa succesul cu "Inglourious Basterds" alaturi de Brad Pitt, urmatorul mare proiect al lui Tarantino se va numi - Django Unchained -  un western in stil italian in care va juca - Christoph Waltz.


Titlul filmului a fost anuntat printr-o poza misterioasa a primei pagini a scriptului aparuta pe Twitter iar reprezentantii regizorului au confirmat ulterior stirea.

Noul proiect al lui Tarantino (48 de ani) va fi un omagiu adus filmelor Django (din 1966) in care un pistolar este prins in razboiul dintre Ku Klux Klan si banditii mexicani si Sukiyaki Western Django  ( din 2007) al lui Takashi Miike.


Django Unchained va fi povestea unui sclav eliberat care sub protectia unui vanator de recompense german ( jucat de Christopher Waltz din Inglourious Basterds) devine il insusi un mercenar de temut a carui scop este sa-si elibereze sotia - sclava pe plantatia dusmanului sau.

Keith Carradine, Treat Williams si Franco Nero ar putea face parte din distributie.

Tarantino intra astfel din nou in lumina reflectoarelor dupa ce a ramas "ascuns" in urma celui mai de succes film al sau -  Inglourious Basterds care a obtinut incasari de 313.6 milione de dolari la nivel mondial si a fost nominalizat la 8 premii Oscar.
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies