marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Winter's Tale: Trailer nou pentru filmul in care Colin Farrell interpreteaza rolul unui hot care traieste o poveste de dragoste interzisa

Cu doar cateva zile inaintea lansarii oficiale, producatorii Winter's Tale au oferit publicitatii un nou trailer. 

Winter s Tale: Trailer nou pentru filmul in care Colin Farrell interpreteaza rolul unui hot care traieste o poveste de dragoste interzisa

In cel de-al doilea trailer al productiei sunt prezentate momente-cheie ale povestii de dragoste, cu Colin Farell calarind pe un cal alb, cu duelul dintre Peter si Pearly (Russell Crowe), dar si cu Beverly Penn (Jessica Brown Findlay) care nu stie ce hotarare sa ia cu privire la situatia in care se afla.

 

Pelicula este scrisa si regizata de Akiva Goldsman, cel care a semnat scenariul pentru minunatul film al lui Crowe "A Beautiful Mind" (2001) si are la baza romanul cu acelasi nume scris de Mark Helprin.



 

Peter Lake, intrepretat de Colin Farrell este un imigrant irlandez orfan si un mecanic excelent, care se inhaiteaza cu banda de infractori condusa de Pearly Soames (Russell Crowe) si comite o serie de jafuri in New York. Intr-o noapte geroasa de iarna, barbatul patrunde prin efractie intr-o vila asemanatoare cu o fortareata din selectul cartier Upper West Side si se trezeste fata in fata cu frumoasa Beverly Penn (Jessica Brown Findlay), fiica proprietarului, care sufera de o maladie in stadiu terminal. Indragostindu-se de tanara muribunda, barbatul fara prea multa educatie renunta la activitatile infractionale si starneste furia periculosului Pearly Soames, care il urmareste cu perseverenta pentru a se razbuna.


 

Romanul “Winter’s Tale” imbina realismul cu elementele de fantezie si insereaza personaje si obiecte magice precum un inger ce apare sub forma unui cal alb zburator, un pod peste curcubeu construit de genialul arhitect Jackson Mead sau un zid format din nori, actiunea fiind plasata atat in New York-ul contemporan, cat si in secolul al XIX-lea.

 

Winter's Tale va fi lansat in cinematografe pe 14 februarie.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies