marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Russell Crowe: imagini superbe de la filmarile lui Winter's Tale, de ce este actorul suparat pe tabloide si ce decizie a luat

Russell Crowe a fost surprins in imagini superbe pe platourile filmului Winter's Tale alaturi de Colin Farrell. Tabloidele internationale au fost extrem de rautacioase la adresa actorului premiat cu Oscar dupa ce Crowe s-a despartit de sotia sa.

Russell Crowe: imagini superbe de la filmarile lui Winter s Tale, de ce este actorul suparat pe tabloide si ce decizie a luat


In varsta de 48 de ani, actorul din Gladiatorul a fost criticat pentru ca s-a ingrasat, ca nu-si petrece timpul alaturi de copiii sai, ca si-a parasit sotia si ca in ultimii ani cariera sa a luat-o la vale. Mai nou s-a spus despre el ca are o relatie cu Katie Lee, fosta sotie a cantaretului Billy Joel. Ieri starul australian a acuzat ca lucrurile care s-au scris despre el in ultimele saptamani sunt false si dure si a dezvaluit ce decizie importanta a luat.


Actorul nascut in Noua Zeelanda a postat intr-un mesaj pe Twitter ca este gata sa-si reuneasca familia: "Dupa ce termin acest film, pot sa ma duc in sfarsit acasa si sa-mi reunesc familia."  In urma cu cateva saptamani Russell Crowe s-a plans ca aproape nu-si mai vede deloc cei doi copii  - Charles si Tennyson.


Russell Crowe, in varsta de 48 de ani, si sotia lui, Danielle Spencer, in varsta de 43 de ani, cu care starul australian are doi fii - Charles, in varsta de opt ani, si Tennyson, in varsta de sase ani -, s-au despartit in luna octombrie, punand astfel capat unei casnicii care a durat noua ani. Insa se pare ca actorul intentioneaza sa lupte pentru a-si salva familia.

 

Russell Crowe pe care romanii il vor putea vedea in musical-ul Les Miserables, de pe 25 ianuarie 2013 l-a laudat pe colegul Hugh Jackman. Chiar daca Russell Crowe si Hugh Jackman sunt dusmani in "Les Miserables", actorii s-au inteles foarte bine pe platourile de filmare. Jean Valjean (Hugh Jackman) este un fost ocnas care fusese condamnat la inchisoare pentru ca a furat o paine, iar dupa ce evadeaza fuge de inspectorul Javert (Russell Crowe), care este obsedat de capturarea sa. Din distributia musicalului "Les Miserables" mai fac parte actorii Helena Bonham Carter, Amanda Seyfried, Anne Hathaway, Sacha Baron Cohen si Eddie Redmayne.

 

In februarie 2013, (in premiera in Romania) Russell Crowe este primarul orasului New York in Broken City, un thriller in care joaca alaturi de Catherine Zeta-Jones. Pe 14 iunie 2013, e vremea blockbusterelor pentru Russell Crowe: actorul joaca rolul tatalui biologic al lui Superman in Man of Steel, alaturi de Henry Cavill, Michael Shannon, Amy Adams si Kevin Costner.In 2014, actorul va lansa filmul cu tema biblica Noe, in regia lui Darren Aronofsky.

 

 

 

Tot in 2013, actorul va avea premiera filmului fantasy Winter's Tale unde joaca alaturi de Colin Farrell, Matt Bomer si Will Smith. Pelicula este scrisa si regizata de Akiva Goldsman, cel care a semnat scenariul pentru minunatul film al lui Crowe "A Beautiful Mind" (2001). Filmul este o adaptare a romanului Winter’s Tale din anul 1983 al autorului Mark Helprin si spune povestea lui Peter Lake (Colin Farrell), un imigrant irlandez orfan, mecanic excelent, care se inhaiteaza cu banda de infractori condusa de Pearly Soames (Russell Crowe) si comite o serie de jafuri in New York. Intr-o noapte geroasa de iarna, barbatul patrunde prin efractie intr-o vila asemanatoare cu o fortareata din selectul cartier Upper West Side si se trezeste fata in fata cu frumoasa Beverly Penn (Jessica Brown Findlay), fiica proprietarului, care sufera de o maladie in stadiu terminal. Indragostindu-se de tanara muribunda, barbatul fara prea multa educatie renunta la activitatile infractionale si starneste furia periculosului Pearly Soames, care il urmareste cu perseverenta pentru a se razbuna.


 

 

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies