marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hugh Jackman vrea sa lupte alaturi de  dream team-ul super eroilor The Avengers. Ce dezvaluiri a facut despre Wolverine

Saptamana viitoare, fanii lui Hugh Jackman vor avea ocazia sa-l vada intr-o noua aventura in The Wolverine. Actorul insa si-a surprins fanii si a declarat ca i-ar placea ca personajul sau Wolverine sa ajunga in echipa The Avengers 2.

Hugh Jackman vrea sa lupte alaturi de dream team-ul super eroilor The Avengers. Ce dezvaluiri a facut despre Wolverine

Filmele cu super eroi par a fi cele mai populare in randul publicului, daca ne luam dupa incasarile uriase ale acestor productii. La acest capitol,studiourile Marvel domina fara indoiala piata si au creat un univers cu nenumarate posibilitati. Cu toate astea, cei de la Marvel au un numar limitat de personaje pe care le pot folosi in filme, din cauza drepturilor de copyright. Cu toata ca in beznile desenate originale faceau parte si Wolverine si Spider-Man din echipa Razbunatorilor, in filmul lui Joss Whedon cele doua personaje nu apar.

 

Insa Hugh Jackman a declarat ca si-ar dori sa se lupte alaturi de  Spider-Man si sa faca parte din echipa de super eroi The Avengers. In timpul turneului de promovare pentru The Wolverine, care ajunge si in cinematografele din Romania de pe 26 iulie, Hugh Jackman a declarat ca ar fi incantat sa faca un astfel de film, daca i s-ar propune.

 

 

 

 

 

"Sincer si eu m-am intrebat zilele trecute acelasi lucru, de ce nu este si Wolverine in echipa The Avengers. Mi s-a spus ca e o problema, pentru ca filmele cu Wolverine apartin altor studiouri, chiar daca sunt inspirate de Marvel. Am inteles ca The Avengers le apartine in totalitate celor de la Marvel, dar eu imi pastrez optimismul si cred ca imposibil sa nu se gaseasca o solutie pentru ca toate aceste personaje sa nu lupte impreuna intr-un viitor film. Cred ca Spider-Man si Wolverine ar face echipa minuntata cu Iron Man, Thor, Captain America si Hulk." a spus Jackman, conform Collider.


In acest moment, filmele inspirate de benzile desenate Marvel sunt impartite intre 3 mari studiouri: cei de la 20th Century Fox detin drepturile pentru X-men, Wolverine si Fantastic Four, Marvel are Iron Man, Thor, Captain America iar cei de la Sony detin drepturile pentru Spider-Man.

 

 

 

Mai in gluma, mai in serios, Jackman a gasit si o solutie pentru aceasta situatie: "Eu nu vad nici un impediment. Eu ma gandesc asa: ok, sunt trei studiouri mari. Atunci, sa se imparta banii in trei parti egale si apoi vor urma zile fericite pentru toti. Acum, serios vorbind, eu sunt incantat de ideea si mi-ar face mare placere sa fac un astfel de proiect pentru ca stiu cat de mult s-ar bucura fanii din intreaga lume". Momentan, fanii se pot delecta cu cel mai mare film in care apare Wolverine, intens asteptat de catre cinefili.

 

Inspirat de celebrele benzi desenate, filmul The Wolverine il aduce pe Logan (Hugh Jackman), eternul luptator singuratic pe taramurile din Japonia. Aici, Logan se va antrena cu un razboinic samurai si va avea de confruntat un inamic misterios din trecut, intr-o lupta grandioasa care il va schimba pentru totdeauna.

 

 

Filmul The Wolverine este inspirat din numarul din 1982 din benzile desenate create de Frank Miller si Chris Claremont, in care Wolverine calatoreste in Japonia, unde are de invins un inamic dur si gaseste dragostea in bratele fiicei unui criminal periculos. Filmul urmeaza sa fie lansat in Romania pe 26 iulie 2013.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies