marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Wolverine, Professor X si Bestia apar in prima imagine oficiala a filmului X-Men: Days of Future Past

Filmarile pentru una dintre cele mai asteptate productii din 2014 s-au incheiat, iar producatorii au dat publicitatii prima imaginie oficiala.

Wolverine, Professor X si Bestia apar in prima imagine oficiala a filmului X-Men: Days of Future Past

Wolverine (Hugh Jackman), Beast (Nicolas Hoult) si Professor X (James McAvoy), toti trei imbracati in jachete de culoare maro, in stilul anilor '70, au fost fotografiati pe un coridor, intr-o ipostaza in care par ca sunt pregatiti sa porneasca un adevarat razboi.

 


Titlul noului film se inspira de la benzile desenate publicate in 1981 in care este descris un univers distopic, unde mutantii sunt incarcerati in lagare.  In acest Univers Kitty Pryde (jucata de Ellen Page in X-Men: The Last Stand) isi transfera mintea din viitor in prezent pentru a-i avertiza pe X-men de pericolul ce-i asteapta si a preveni Fratia Mutantilor Malefici a lui Mistique sa-l asasineze pe senatorul Robert Kelly. La editia din acest an Comic-Con, a fost confirmat oficial ca personajul lui Hugh Jackman va fi unul dintre cele care calatoresc in timp. De altfel, The Wolverine, noul film lansat, contine o scena post credite la final in care se anunta aparitia super eroului cu gheare in Days of Future Past.


X-Men: Days of Future Past are un scenariu scris de Simon Kinberg iar distributia ii va readuce pe Michael Fassbender, James McAvoy si Jennifer Lawrence in rolurile mutantilor principali, dar si celebrii actori din seria originala: Sir Patrick Stewart, Sir Ian McKellen, Halle Berry, Ellen Page. Data de lansare ramane 23 mai 2014, in format 3D.
 

De la premiera din anul 2000, cele 5 filme, X-Men, X2: X-Men United, X-Men: The Last Stand, X-Men Origins: Wolverine si X-Men: First Class au obtinut incasari mondiale de peste 1.8 miliarde de $ potrivit box-officemojo.com.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies