marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Wolverine: super productia cu Hugh Jackman a fost lider in box-office-ul romanesc weekendul trecut

Filmul "Wolverine", cu Hugh Jackman in rolul principal, a fost lider in box office-ul romanesc de weekend inca de la premiera, cu incasari de 517.143 de lei si 23.969 de spectatori, informeaza Asociatia Film Romania.

Wolverine: super productia cu Hugh Jackman a fost lider in box-office-ul romanesc weekendul trecut

 

Super productia cu Hugh Jackman a debutat cu succes atat in box-office-ul nord american, unde s-a clasat pe prima pozitie, cat si in Romania, fiind lider categoric. In SUA, The Wolverine a facut incasari de 55 de milioane de $ in primul weekend, o suma pe care specialistii o considera nu foarte mare, tinand cont de buget si popularitate, dar Wolverine are sanse sa se salveze, dupa ce a primit si recenzii pozitive.

 

The Wolverine, care prezinta noi aventuri cu cel mai iubit personaj din franciza "X-Men", care da si numele filmului, are o actiune antrenanta, care se desfasoara in Japonia.

Pe locul al doilea s-a clasat o alta premiera, "Oameni mari si fara minte 2/ Grown Ups 2", care a avut incasari de 384.170 de lei si 20.619 spectatori. Dupa ce si-a mutat familia in orasul natal, ca sa fie impreuna cu prietenii lui si cu copiii acestora, Lenny (Adam Sandler), descopera ca nu este mare diferenta intre fostii si actualii badarani, intre soferii schizoizi de autobuz si politistii beti pe schiuri, sau cei 400 de petrecareti mascati - peste tot este aceeasi nebunie.

 

Pe locul al treilea in box office se regaseste "Sunt un mic ticalos 2", care a avut incasari de 152.160 de lei si 8.016 spectatori. Publicul este invitat la noi aventuri comice alaturi de (fostul) super-ticalos Gru (vocea fiind asigurata de Steve Carell), fetitele lui adorabile, extraordinar de simpaticii nazdravani Minioni si o suita de personaje noi si scandalos de nostime.

 

 



Pe pozitia a patra s-a clasat "Cercul de foc/ Pacific Rim", care a avut incasari de 116.492 de lei si 5.305 spectatori. Aceasta superproductie hollywoodiana descrie lupta titanica dintre uriasii roboti teleghidati de oameni si o armata de monstri extraterestri iesiti din fundul oceanului. Filmul este adus pe marile ecrane romanesti de MediaPro Distribution.

 


Pe locul al cincilea se regaseste "R.I.P.D. Copoi pentru strigoi", care a avut incasari de 72.146 de lei si 3.373 de spectatori. "R.I.P.D." este o comedie de actiune supranaturala, cu Jeff Bridges si Ryan Reynolds, despre doi politisti morti si nu prea, care sunt inrolati pentru a prinde si a duce inapoi la locul lor sufletele diabolice si distructive care au fugit din fata Judecatii de Apoi si care nu vor sa paraseasca Pamantul in liniste si pace.


In total, cinematografele romanesti au avut, in weekend, incasari de 1.612.121 de lei si 80.494 de spectatori.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies