marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Wonder Woman are o noua regizoare: cine este prima femeie care va regiza un blockbuster DC Comics

Dupa ce in urma cu cateva zile filmul Wonder Woman ramanea fara regizor, iata ca producatorii de la Warner Bros s-au miscat rapid si au gasit deja inlocuitor.

Wonder Woman are o noua regizoare: cine este prima femeie care va regiza un blockbuster DC Comics

Patty  Jenkins, care la un momemt dat era considerata o optiune pentru a regiza Thor 2 la rivalii Marvel Studios, se va ocupa de primul film in care apare eroina Wonder Womana, conform Hollywood Reporter. Astfel, cei de la Warner Bros au ajuns la o intelegere cu cineasta dupa ce Michelle MacLaren a anuntat ca renunta in urma unor dispute ce vizeaza aspectele de creative ale filmului.


Patty Jenkins va fi prima femeie-regizor care se ocupa de un blockbuster Warner Bros si DC Comics. Mai mult, aceasta decizie mai calmeaza spiritele in industrie, dupa ce au existat numeroase discutii despre discriminarile femeilor in acest domeniu. Cei de la Warner Bros s-au miscar repede pentru a nu pierde teren, mai ales ca Wonder Woman a fost un personaj care cu greu si-a gasit loc in peisajul cinematografic.

 


Wonder Woman va fi interpretata de Gal Gadot, actrita cunoscuta din seria Fast and Furious. Astfel, ea a semnat un contract pentru trei productii si cel mai probabil fanii o vor vedea prima data in Batman vs Superman, Wonder Woman, un film in care Gal ar uma sa fie eroina principala si Justice League, proiect ce reuneste cei mai celebri super eroi DC Comics.


Actrita a dezvaluit si faptul ca va primi cate 300.000 de dolari pentru fiecare productie. Filmarile pentru Batman vs Superman vor incepe in mai.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies