marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

World War Z: filmul cu zombi al lui Brad Pitt este interzis in China

Ultimul film al lui Brad Pitt se confrunta cu o serie de probleme majore, ultima dintre ele fiind legata de lansarea acestuia in China.

World War Z: filmul cu zombi al lui Brad Pitt este interzis in China

 

Potrivit presei de peste Ocean, World War Z este pe cale sa fie interzis in China, iar in cazul in care acest lucru se va intampla situatia ar fi una critica pentru cei de la Paramount Pictures, scrie The Guardian.

 

Chiar daca au devenit din ce in ce mai permisivi in ceea ce priveste accesul filmelor straine in tara lor, chinezii nu renunta la regulile lor de cenzura, de aceea nu putine au fost filmele care au ajuns intr-o varianta modificata pe ecranele cinematografelor din China, printre cele mai cunoscute fiind Skyfall, Cloud Atlas, Django Unchained si Iron Man 3.

 

Cu aceeasi problema se confrunta si World War Z, insa in acest caz situatia este mult mai dificila. Desi mai sunt cateva zile pana cand comitetul de cenzura chinez va oferi un verdict cu privire la soarta filmului, au aparut deja speculatii cu privire la soarta productiei care il are in prim plan pe Brad Pitt.

 

 

 

Cei de la Paramount Pictures au fost deja precauti si au eliminat scena in care China este caracterizata drept "o tara obscura", insa aceasta secventa a fost vazuta de numerosi chinezi la SuperBowl, lucru care nu a fost deloc apreciat. Astfel, s-a creat o a doua varianta a World War Z, iar acum se asteapta verdictul in zilele urmatoare. Pe langa aceasta "scapare", chinezii nu il iubesc deloc pe Brad Pitt, antipatia lor pornind de la aparitia acestuia in filmul Seven Years in Tibet, iar zombii nu sunt pe lista lor de preferinte, asa ca filmul e greu de introdus pe piata chineze de film.

 

Desi a fost considerat un film cu probleme, dupa ce filmarile au fost amanate, bugetul a crescut, au fost chemati alti scenaristi si s-au refilmat cateva scene, World War Z a primit recenzii neasteptat de bune si este considerat un film perfect de vara, un blockbuster de actiune antrenant.

 

 

Regizat de Marc Forster filmul spune povestea unui angajat al Organizatiei Natiunilor Unite, interpretat de Pitt, care calatoreste in toata lumea incercand sa opreasca invazia de zombies care distruge omenirea.Scenariul a fost scris de Matthew Michael Carnahan, avand la baza romanul "World War Z: An Oral History of the Zombie War" scris de Max Brooks.Povestea este prezentata in forma unor marturii adunate de un cercetator, care incearca sa gaseasca leacul acestei pandemii care a ucis mare parte din populatia globului. Din distributia filmului mai fac parte Mireille Enos, James Badge Dale, Matthew Fox si Daniella Kertesz.

 


World War Z ajunge si in cinematografele din Romania pe 21 iunie

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies