marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

X-men: Apocalypse va fi urmatorul film din seria cu mutanti: regizorul Bryan Singer a dezvaluit noul sau proiect, cand se va lansa si ce eroi apar

Regizorul american Bryan Singer va realiza urmatorul film din franciza "X-Men", lungmetrajul "X-Men: Apocalypse", care va fi lansat pe 27 mai 2016.

X-men: Apocalypse va fi urmatorul film din seria cu mutanti: regizorul Bryan Singer a dezvaluit noul sau proiect, cand se va lansa si ce eroi apar

Regizorul american a anuntat, joi, pe Twitter ca "X-Men: Apocalypse" va fi lansat in 2016, iar studiourile Fox au confirmat informati, informeaza variety.com. Apocalypse este primul mutant din lume in universul benzilor desenate X-men. S-a nascut in Egipt cu 3000 de ani I.Hr.  si s-a folosit de tehnologia avansata pe care o detinea pentru a devenit razboinicul suprem, gata sa cucereasca lumea.

 

Cea mai populara banda desenata cu el este cea din 1995, in care actiunea are loc intr-o realitate paralela. In The Age of Apocalypse  profesorul Charles Xavier moare inainte de a forma liga mutantilor. In schimb, Magneto este cel care conduce armata de mutanti intr-un razboi cu Apocalypse, ce va aduce lumea in miezul unui razboi sangeros intre mutanti.

 

 

 

Momenta, Bryan Singer nu a oferit informatii despre ce actori se intorc sau ce alte personaj vor aparea. Insa, daca povestea pastreaza evenimentele din benzile desenate, fanii vor avea ocazia sa-l vada din nou pe Magneto in centrul povestii.


Recent, Bryan Singer a terminat filmarile pentru "X-Men: Days of Future Past", care ii are in distributie pe actorii din filmul original "X-Men" si din "X-Men: Cei dintai/ X-Men: First Class". Nu se stie daca "X-Men: Apocalypse" va urma acelasi model.


"X-Men: Viitorul este trecut/ X-Men: Days of Future Past", care va fi lansat pe 23 mai 2014, ii are in distributie pe Hugh Jackman, Patrick Stewart, Ian McKellen, Halle Berry, Anna Paquin, Ellen Page, Shawn Ashmore, Daniel Cudmore, James McAvoy, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult si Michael Fassbender.

 

 


Bryan Singer este un regizor si producator american de film, care si-a castigat celebritatea odata cu lansarea lungmetrajului "Suspecti de serviciu", in 1995. El se bucura de o mare popularitate in randurile fanilor de productii SF si benzi animate, gratie primelor doua filme din seria "X-Men" si a peliculei "Superman Revine".

 


Franciza "X-Men" a avut pana in prezent incasari de 2,30 miliarde de dolari.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies