marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

X-Men: Days of Future Past: Doua clipuri noi din cel mai asteptat film al anului. Vezi de ce Professor X poate merge din nou

Cei de la 20th Century Fox au oferit publicitatii doua clipuri din productia X-Men: Day of Future Past.

X-Men: Days of Future Past: Doua clipuri noi din cel mai asteptat film al anului. Vezi de ce Professor X poate merge din nou

In primul video este prezentat motivul pentru care Professor X (James McAvoy) poate merge, desi acesta paralizase in filmul X-Men: First Class, in timp ce al doilea video aduce in prima plan intalnirea dintre Wolverine (Hugh Jackman) si Beast (Nicholas Hoult).

 

X-men: Days of Future Past va fi total diferit de celelalte filme cu mutanti din serie. Tema calatoriilor in timp va fi in centrul povestii, iar filmul se anunta cu adevarat exploziv. Regizorul Bryan Singer vrea sa le demonstreze fanilor ca acesta va fi cel mai mare film X-men si a declarat ca a fost o provocare sa gaseasca povestea perfecta pentru a aduce impreuna ambele generatii: cea veche - Ian McKellen si Sir Patrick Stewart - si cea noua - Michael Fassbender si James McAvoy.

 

Bryan Singer a lucrat ca regizor la filmele X-men din 2000 si 2003 si ca scenarist la X-Men: First Class din 2011. In urma cu ceva vreme, fanii celebrilor mutanti au suferit o mare dezamagire atunci cand Matthew Vaughn responsabil pentru succesul din 2011 a refuzat sa mai colaboreze cu 20th Century Fox pentru acest film.

 

Titlul noului film se inspira de la benzile desenate publicate in 1981 in care este descris un univers distopic, unde mutantii sunt incarcerati in lagare.  In acest Univers Kitty Pryde (jucata de Ellen Page in X-Men: The Last Stand) isi transfera mintea din viitor in prezent pentru a-i avertiza pe X-men de pericolul ce-i asteapta si a preveni Fratia Mutantilor Malefici a lui Mistique sa-l asasineze pe senatorul Robert Kelly. Astfel, Wolverine va fi trimis in trecut pentru a schimba cursul evenimentelor si al istoriei.

 

 

In Romania, X-men Days of Future Past se lanseza pe 23 mai 2014.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies