marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

X-men:Days of Future Past, filmul cu cel mai bun debut din serie: super productia a facut incasari record in primul weekend

Filmul "X-Men: Days of Future Past/ X-Men: Viitorul este trecut", de Bryan Singer, ocupa primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari de 90,7 milioane de dolari de vineri pana duminica. Astfel, acesta este cel mai bun debut din seria X-men de pana acum.

X-men:Days of Future Past, filmul cu cel mai bun debut din serie: super productia a facut incasari record in primul weekend

 

Cea mai experimentata echipa X-Men duce o batalie pentru supravietuirea speciei lor in doua perioade de timp diferite. Eroii din trilogia originala "X-Men" se alatura eforturilor depuse de versiunile lor mai tinere din trecutul explorat de "X-Men: Cei dintai/ X-Men: First Class" (2011) pentru a schimba un eveniment istoric ce ar putea pecetlui soarta tuturor purtatorilor genei X. Din distributie fac parte Jennifer Lawrence, Ian McKellen, Michael Fassbender, Nicholas Hoult si Hugh Jackman.

 

 

Noul film, regizat de Bryan Singer, a cucerit fanii, criticiii si box-office-ul. La nivel global, productia se apropie de 300 de milioane de dolari.  Mai mult, acesta este filmul cu cel mai bun debut pe pietele internationale ale studiourilor 20th Century Fox, depasind chiar si Avatarul, conform Hollywood Reporter.

 

 

 

"Acest succes demonstreaza cat de mult a muncit intreaga echipa pentru ca acest film sa fie bun si iubit de fani. Atat distributia cat si regizorul, producatorii, scenaristii si toti cei implicati au pus toata pasiunea si devotamentul in aceasta serie de filme." a spus co-presedintele studioului, Paul Hanneman. X-men:Days of Future Past este cel mai scump film dupa Avatar, produs de 20Th Century Fox. Acestia au bagat 200 de milioane de dolari in productie, insa cu siguranta vor face incasari spectaculoase in aceasta vara.

 

Din pacate regizorul, Bryan Singer n-a fost prezent la nici un eveniment de promovare din cauza scandalului in care e implicat, dupa ce a fost acuzat de hartuire sexuala.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies