marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

X-men Days of Future Past: Michael Fassbender leviteaza in prima imagine cu Magneto din super productia cu mutanti

Dupa mai multe saptamani in care regizorul Bryan Singer a tot postat pe Twitter si Facebook imagini de la filmarile noului film X-men,  a venit momentul si pentru Magneto. Michael Fassbender leviteaza in nou imagine de la filmarile lui X-men: Days of Future Past.

X-men Days of Future Past: Michael Fassbender leviteaza in prima imagine cu Magneto din super productia cu mutanti

 

Magneto, interpretat de Michael Fassbender, pare sa isi fi dezvoltat destul de mult puterile de la evenimentele petrecute in X-men: First Class, atunci cand la final a ales drumul intunericului. Actorul apare intr-o costumatie specifica anilor '60 si leviteaza, insa este inconjurat de echipa de filmare si echipament ultra profesionist.

 

Bryan Singer a post mesajul pe Twitter cu textul: "the dark knight rises/ cavalerul negru se inalta", o trimitere clara la seria Batman, a lui Christopher Nolan. In ultimele saptamani, regizorul a postat si imagini cu Jennifer Lawrence in costumul lui MIstique, dar si cu Peter Dinklage, actorul din Game of Thrones, care va avea un rol surpriza in X-men: Days of Future Past.


 

 

Bryan Singer a lucrat ca regizor la filmele X-men din 2000 si 2003 si ca scenarist la X-Men: First Class din 2011X-Men: Days of Future Past are un scenariu scris de Simon Kinberg iar distributia ii va readuce pe Michael Fassbender, James McAvoy si Jennifer Lawrence in rolurile mutantilor principali, dar si celebrii actori din seria originala: Sir Patrick Stewart, Sir Ian McKellen, Halle Berry, Ellen Page. Data de lansare ramane 18 iulie 2014.

 

 

Titlul noului film se inspira de la benzile desenate publicate in 1981 in care este descris un univers distopic, unde mutantii sunt incarcerati in lagare.  In acest Univers Kitty Pryde (jucata de Ellen Page in X-Men: The Last Stand) isi transfera mintea din viitor in prezent pentru a-i avertiza pe X-men de pericolul ce-i asteapta si a preveni Fratia Mutantilor Malefici a lui Mistique sa-l asasineze pe senatorul Robert Kelly.


"Cred ca exista o dorinta puternica de a extinde acest univers. Universul X-Men pe cont propriu este la fel de mare ca universul Marvel si eu cred ca este timpul pentru o explorare mai complexa, ce poate aduce chiar o conectivitate intre filmele X-Men” a mai declarat Singer.

 

 

 

Fanii americani au fost dezamagiti in aceasta toamna si de faptul ca Profesorul X, personajul care a infiintat si condus echipa de super-mutanti din franciza "X-Men", a fost "ucis" in cel mai recent numar al unei reviste de benzi desenate, editata de compania Marvel Comics. In "Avengers vs. X-Men", Profesorul X, este ucis de Cyclops, un membru din echipa sa de super-mutanti "X-Men". Moartea acestuia a zguduit intregul univers Marvel si va da nastere unor noi povesti X-Men iar pe viitor ne putem astepta si la filme.


De la premiera din anul 2000, cele 5 filme, X-Men, X2: X-Men United, X-Men: The Last Stand, X-Men Origins: Wolverine si X-Men: First Class au obtinut incasari mondiale de peste 1.8 miliarde de $ potrivit box-officemojo.com.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies