marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

„Now You See Me: Jaful perfect 2” a cucerit box office-ul romanesc: este filmul momentului in Romania

Imprevizibilul spectacol de magie sustinut in multime, trucurile de iluzionism antrenante si o misiune peste ocean a celor patru calareti au reusit sa hipnotizeze publicul si sa plaseze filmul „Now You See Me: Jaful perfect 2” pe locul intai la box office-ul romanesc in primul weekend, cu 54.735 de spectatori si incasari de 1.029.253 de lei.

Now You See Me: Jaful perfect 2 a cucerit box office-ul romanesc: este filmul momentului in Romania

Lider detasat de casa in weekendul de premiera, cea de-a doua parte a filmului fenomen lansat in 2013 a fost urmat in clasamentul national de „Warcraf. Inceputul” cu 24.052 spectatori si 530.726 de lei, respectiv de animatia „In cautarea lui Dory” care a adunat 22.444 de spectatori si incasari de 431.220 de lei.
 

„Now You See Me: Jaful perfect 2” ii readuce in centrul scenei pe actorii Mark Ruffalo, Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco si Morgan Freeman, completand impunatoarea distributie cu reprezentatiile noilor veniti Lizzy Caplan si Daniel Radcliffe.
 

 

La doar un an dupa ce au pacalit FBI-ul si au castigat admiratia publicului cu cele mai spectaculoase trucuri de magie, echipa celor patru calareti se pregateste de o noua performanta inegalabila cu scopul de a demonstra cruzimea unui periculos magnat din industria tehnologica.
 

Inamicul lor, Walter Mabry (Daniel Radcliffe), ameninta sa le distruga renumele, iar singura lor sansa este sa ramana cu un pas inaintea tuturor si sa realizeze cea mai mare iluzie a tuturor timpurilor. Aflati in continua competitie si opozitie, Mark Ruffalo si Morgan Freeman vor ridica stafeta incercand sa se incurce reciproc.

Distribuit de Freeman Entertainment, filmul „Now You See Me: Jaful perfect 2” poate fi urmarit inca din 17 iunie in cinematografele din toata tara.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies