marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Now You See Me va avea parte de o continuare: starurile din primul film isi vor relua rolurile. Cine este noul regizor

Filmul "Now You See Me: Jaful perfect" va avea o continuare dupa ce, anul trecut, a avut incasari de 350 de milioane de dolari pe plan modial, informeaza contactmusic.com.

Now You See Me va avea parte de o continuare: starurile din primul film isi vor relua rolurile. Cine este noul regizor

Filmul "Now You See Me: Jaful Perfect", regizat de Louis Leterrier, spune povestea uneia dintre cele mai faimoase echipe de iluzionisti din lume. Membrii acesteia jefuiesc afaceristi corupti in timpul reprezentatiilor si isi rasplatesc publicul cu banii furati. Agentii FBI sunt pe urmele lor, insa iluzionistii sunt, surprinzator, mereu cu un pas inaintea legii.


Continuarea filmului "Now You See Me: Jaful Perfect" ii va avea in distributie pe actorii din prima pelicula, dar va beneficia de un nou regizor, anunta contactmusic.com.

 


Potrivit Variety, Jon M.Chu, cel care a realizat continuarea "G.I. Joe", se afla in discutii pentru a prelua regia filmului, care a apartinut lui Louis Leterrier.

 

 

 


Dave Franco, care a facut parte din distributia "Now You See Me: Jaful Perfect", a declarat: "Am auzit o versiune prescurtata a scenariului. Va fi foarte interesant. (...) Sunt multe directii de incercat".

 


Filmul "Now You See Me: Jaful Perfect" a reunit o distributie de exceptie, din care au facut parte Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Melanie Laurent, Isla Fisher, Dave Franco, Common, Jose Garcia, Michael Caine si Morgan Freeman.

 


Sursa: Mediafax.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies