marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Zoe Saldana: E posibil sa imi cresc copiii alaturi de o femeie. Actrita din Star Trek a fost puternic afectata de relatia cu Bradley Cooper

Aflata in turneul de promovare al celui mai nou film al sau, super productia Star Trek: Into Darkness, Zoe Saldana a facut o serie de dezvaluiri care i-au luat prin surprindere pe fanii frumoasei actrite.

Zoe Saldana: E posibil sa imi cresc copiii alaturi de o femeie. Actrita din Star Trek a fost puternic afectata de relatia cu Bradley Cooper

 

Intr-un interviu acordat revistei Allure pentru care a realizat si un pictorial provocator, actrita de 34 de ani a marturisit ca se gandeste serios sa renunte la intalnirile romantice si nu exclude varianta in care ar ajunge sa aiba o relatie cu o femeie. "Este posibil sa-mi cresc viitorii copii alaturi de o femeie", a marturisit Zoe care s-a intalnit pana acum cu doi actori, relatia sa cu Bradley Cooper fiind puternic mediatizata. "Sa fii cu un barbat este o dorinta, eu nu-mi doresc nimic. Si daca nu exista dorinta, e mai bine sa renunti. Eu ma simt androgina, de asta probabil ca nu exclud nici o posibilitate".

 

Aflata in plina ascensiune a carierei, starul din Avatar este implicata intr-o serie impresionanta de proiecte. In afara filmului Star Trek Into Darkness, Zoe Saldana filmeaza pentru alte doua super productii care urmeaza sa apara in urmatorii doi ani, Guardians of the Galaxy (2014) si Avatar 2 (2015).

 


 

Star Trek Into Darkness  este unul dintre cele mai asteptate filme science fiction din 2013. Cand echipajul navei Enterprise este chemat inapoi acasa, descopera ca o forta rauvoitoare din cadrul propriei organizatii a detonat flota, lasand lumea intr-o stare de criza. Avand de reglat un cont personal, capitanul Kirk (Chris Pine) conduce o expeditie in zona de razboi, pentru a pune mana pe o arma de distrugere in masa. Pe masura ce eroii sunt aruncati intr-un joc epic de sah pe viata si pe moarte, iubirea este pusa la incercare, unele prietenii se destrama si Kirk face mari sacrificii pentru unica familie pe care o mai are – echipajul sau. In distributia filmului ii regasim pe Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban, Anton Yelchin.

 

Star Trek Into Darkness se va lansa si in Romania pe 24 mai 2013.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies