marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Zoe Saldana: actrita a stralucit la premiera Star Trek Into Darkness din Berlin

Zoe Saldana a atras toate privirile cu o rochie extrem de scurta la premiera noului ei film, Star Trek: Into Darkness sin Berlin. Filmul se va lansa si in Romanie pe 17 mai 2013.

Zoe Saldana: actrita a stralucit la premiera Star Trek Into Darkness din Berlin

Zoe Saldana stie cum sa isi faca o aparitie de neuitat pe covorul rosu si asta a demonstrat-o la Berlin unde a venit la premiera noului film Star Trek. Actrita de 34 de ani  a venit insotita de colegii ei din film, Chris Pine, Zachary Quinto, Simon Pegg, dar si regizorul filmului, J.J. Abrams.

 

Zoe Saldana n-a fost singura actrita care a furat privirile fanilor, ci si Alice Eve, care a fost ravasitoare intr-o rochie lunga rosie ca focul.

 

 

Filmat si tinut in mare secret de producatori, Star Trek Into Darkness este fara indoiala unul dintre cele mai asteptate filme science fiction din 2013. Actiunea noului film se va concentra pe acelasi echipaj al navei Enterprise. Cand acesta este chemat inapoi acasa, descopera ca o forta rauvoitoare din cadrul propriei organizatii a detonat flota, lasand lumea intr-o stare de criza. Avand de reglat un cont personal, capitanul Kirk (Chris Pine) conduce o expeditie in zona de razboi, pentru a pune mana pe o arma de distrugere in masa. Pe masura ce eroii sunt aruncati intr-un joc epic de sah pe viata si pe moarte, iubirea este pusa la incercare, unele prietenii se destrama si Kirk face mari sacrificii pentru unica familie pe care o mai are – echipajul sau.

 

 

 

 

Star Trek a facut in 2009 385 de milioane de dolari in box-office-ul international si a avut un buget de 150 de milioane de dolari. Povestea care urmareste aventurile navei USS Enterprise (NCC-1701) a fost creata de scenaristul Gene Roddenberry si produsa sub forma de serial televizat de Desilu Production in 1966 si de Paramount Television in 1968. De atunci eroii din universul Star Trek au devenit un fenomen cultural in toata lumea. In total franciza contine 5 seriale de televiziune (printre care Star Trek: Next Generation), 11 lungmetraje si numeroase carti si jocuri.

Star Trek Into Darkness se va lansa si in Romania pe 24 mai 2013.

 

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies