marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cu cati barbati s-a iubit Angelina Jolie! 13 lucruri pe care nu le stiai despre ea!

Fie ca o iubesti sau o urasti, trebuie sa recunoasteti, de la distanta Angelina Jolie pare femeia perfecta! Joaca pe toate planurile: actorie, familie, implicare sociala.

Cu cati barbati s-a iubit Angelina Jolie! 13 lucruri pe care nu le stiai despre ea!

Cand esti la fel de celebru ca si Angelina, in jurul tau prind viata si o sumedenie de zvonuri. Chit ca a purtat fiole cu sange uman la gat in public sau ca si-a dorit o meserie cel putin neobisnuita cand era mica, frumoasa Hollywood-ului are multe de ascuns.


Iata 13 lucruri pe care probabil nu le stiati despre Angelina Jolie:

1. Una din poreclele Angelinei este Catwoman


2. Pana sa ajunga in bratele lui Brad Pitt a avut relatii/ aventuri ( unele recunoscute public, altele dezvaluite de tabloide) cu 10 barbati: Jonny Lee Miller, Timothy Hutton, Jared Leto, Billy Bob Thornton, Ralph Fiennes,  Mick Jagger, Ethan Hawke, Colin Farrell, Val Kilmer, Oliver Stone.


3. Desi Angelina a declarat in cateva randuri ca este bisexuala, de-a lungul vremii putine femei au iesit la rampa sa declare ca ar fi avut o relatie cu aceasta. Modelul Jenny Shimizu cu care ar fi avut o aventura in 1996 si ingerasul Victoria's Secret Karolina Kurkova ( despre care presa de scandal a scris in 2007 ca ar fi format un menage a trois cu Brad Pitt) sunt putinele nume bifate pe lista.


4. Angelina s-a casatorit cu actorul Johnny Lee Miller imbracata in pantaloni de piele si intr-un tricou alb, iar pe spate avand inscriptionat cu propriul sange numele viitorului ei sot.


5. Primul sau tatuaj a fost simbolul japonez al mortii. De asemenea are un tatuaj cu un citat al lui Tennessee Williams, “A prayer for the wild at heart, kept in cages.” (“O rugaciune pentru cei cu inimi salbatice, tinute in custi”), pe antebratul stang. Printre tatuaje se mai numara longitudinea si latitudinea locurilor de nastere ale copiilor ei si ale lui Brad Pitt.


6. Se pare ca Angelina are o fascinatie morbida pentru sange. Pe vremea cand era cu Billy Bob Thornton, amandoi purtau la gat cate o fiola cu sange.


7. Avand in vedere ca Angelina este stangace, producatorii filmului “Lara Croft: Tomb Raider” au trebuit sa ii construiasca arme speciale pentru a-i fi mai usor sa le reincarce.


8. Angelina si-a inceput cariera de model la varsta de 14 ani. Aceasta s-a dovedit a fi chiar rampa de lansare in actorie. Rolul care a adus-o in atentia publicului a fost cel al Giei Caragi, fotomodelul care a dominat podiumurile la sfarsitul anilor 1970.

9. La construirea carierei sale de actrita au contribuit si actorii Jacqueline Bisset si Maximilian Schell care sunt nasii Angelinei.


10. Chiar daca multi vor sa fie profesori, chirurgi sau astronauti, cand era mica  Angelina visa la propria sa afacere cu pompe funebre. 


11. Actrita a descris prima ei experienta legata de cutite cu urmatoarele cuvinte “Esti tanara, esti beata, esti in pat, ai cutite... se intampla porcarii


12. Cand a terminat filmarile pentru filmul “Changeling” a lui Clint Eastwood, Jolie era insarcinata in doua luni cu gemenii Knox si Vivienne.
 

13. In 2003 a primit pentru prima oara premiul Cetateanul Planetei oferit de Asociatia Corespondentilor Natiunilor Unite pentru munca pe care a depus-o ca ambasador al Agentiei ONU Pentru Refugiati.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies